Paikalliset

Vaherkylässä uudistusten syksy

Uudisituksia. Isabelle Celvin (takana vas) siirtyy kahvilavastaavaksi, Hai Bin (edessä oik) palaa Kiinaan ja leipomotoiminnan ovat ostaneet Satu Hoffström (alhaalla vas) ja Nelli Nieminen (takana oik). Kuva Auli Henriksson

Konditoria-cafe Vaherkylän leipomotoiminnalla on uudet yrittäjät ja kahvilasta vastaa syyskuun alusta alkaen loviisalainen Isabelle Celvin.
LOVIISA Noin kaksi vuotta kahvila Vaherkylää sen ostamisen jälkeen pyörittänyt Hai Bin lähtee Loviisasta ensin Helsinkiin ja siitä takaisin Kiinaan. Loviisassa hän on viihtynyt eikä ole hylännyt oston aikaista ajatusta viedä Vaherin brändiä Kiinaan. Kahvilavastaava Isabelle Celvin ei siirry omistajaksi, mutta ottaa ohjat kahvilan puolella. Hän on työskennellyt Vaherilla vuoden verran ja toiminut jo esimiehenä, mutta syyskuun alusta vastaa koko kahvilan pyörittämisestä. - Palataan vähän sinne aiempaan tuotevalikoimaan. Perinteet velvoittavat vaalimaan niitä ja tuovat myös vastuuta, pitkistä perinteistä on pidettävä huolta. Vanhan rinnalle tuodaan uutta, Celvin toteaa. Luvassa on myös pientä remonttia, jolla kahvilan ilmettä parannetaan. Vaherkylän leipomotoimintaa ovat ryhtyneet pyörittämään Satu Hoffström ja Nelli Nieminen. Äiti ja tytär ovat jo leipomon pyörittämisen käynnistäneet ja salainen reseptikirja on vaihtanut omistajaa. Tutut, tykätyt tuotteet säilyvät ja uusia kehitellään. Myös perinteisiin tuotteisiin voidaan tuoda uusia makuja rinnalle. Lue lisää Loviisan Sanomista 16.8.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat