Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

FC Loviisan Pikkutytöt pelasivat mainiosti Keravalla

Ilonaiheita oli runsaasti, kuten Isla Lervikin ja Vilja Ravin ensimmäiset maalit virallisessa ottelussa.

FC Loviisa T10 osallistui Tytöt Futaa -turnaukseen sunnuntaina Keravalla. Se osallistui sekä T9- että T10-sarjaan. Koska 2013 syntyneitä pelaajia saatiin matkaan vain kaksi, joutui useampi pelaaja pelaamaan sekä nuorempien että vanhempien tyttöjen sarjassa.

Tämä näkyi T10-sarjan pronssiottelussa, jossa laajemmalla pelaajaringillä pelannut VJS kukisti väsyneen loviisalaisryhmän lukemin 4-0.

Nuorempien sarjassa ainoa tappio tuli sarjan voittanutta Piikkiön Palloseuraa vastaan. Pronssiottelussa ”Äfcee” marssi selvään 8-1 voittoon Espoon Palloseurasta.

Jokainen peluri ansaitsee panoksestaan täyden kympin. Lämpimästä kelistä, hurjasta pelitahdista ja runsaasta peliajasta huolimatta tytöt painoivat täysillä viimeisetkin pelit.

Ilonaiheita oli runsaasti. Isla Lervikin ja Vilja Ravin ensimmäiset maalit virallisessa ottelussa, useamman pelaajan onnistuminen maalinteossa, ja useiden maalivahtikandidaattien esiintyminen tolppien välissä, olivat päivän helmiä. Ahneimpina maalareina toimivat tutut Angeline Nakale ja Ella Ratia ja Nelli Felin. Pelillisesti oli kiva havaita, että useampi pelaaja on omaksunut, että jalkapallo on joukkuepeli.

Turnauksen päätyttyä oli ilo nähdä tytöt mitalit kaulassa. Joukkueiden tsemppareina palkittiin Anna Olókainen ja Felin.

Pelaajat: Hannah Mustonen, Anna Olókainen, Iines Ratia, Vilja Ravi, Isabell Liivamägi, Iiris Hukari, Isla Lervik, Laura Liivamägi, Sofia Honkanen, Nelli Felin, Ella Ratia, Angeline Nakale.