Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T10 hävisi niukasti Helsingissä – vastustajien voittomaali syntyi vasta ottelun lopussa

Tiukka vääntö päättyi tulokseen 1–0.

FC Loviisan T10 pelasi aluesarjan vitostason ottelun lauantaina Pirkkolassa. Vastassa oli kotijoukkue Helsingin Ponnistus, joka jännittävien vaiheiden jälkeen korjasi täyden pistepotin lukemin 1-0 (0-0).

Toisin kuin kahdessa aiemmassa ottelussa, lauantaina pelasivat vastakkain kaksi tasavahvaa joukkuetta, mikä lienee myös alkuperäinen tarkoitus, kun joukkueet sijoitetaan eri sarjatasoille.

Molemmilla joukkueilla oli omat vahvat hetkensä. Äfceen maalipaikat syntyivät pitempien painostusjaksojen päätteeksi, kun kotijoukkue puolestaan puolusti tarkasti ja pyrki ratkaisuihin nopeilla vastaiskuilla.

Ponnistuksen voittomaali syntyi kymmenisen minuuttia ennen päätösvihellystä.

FC pelasi hyvän pelin. Ja kuten aina, kaikki liikkuivat omalla tasollaan mainiosti.

Maalivahti Suvi Carling pelasti monta tilannetta mainiolla pelinlukutaidollaan, joista osoituksena oikea-aikaiset vastaantulot. Syöttöketjuja rakensivat taidokkaasti Ella Ratian johdolla Vilja Ravi, Iines Ratia, Iiris Hukari, Nelli Felin ja Jenni Carling. Keskustassa taistelivat mainiosti Hannah Mustonen, Lotta Nylander, Isla Johnstone, Angeline Nakale ja Jessica Siponen.