Loviisan Tor jatkoi hyviä otteita salibandyn miesten Suomisarjassa

Loviisan Torin pelit Suomisarjassa jatkuivat lauantaina kotiottelulla Kosken Dynamoa vastaan. Loviisalaiset jatkoivat hyviä otteita sarjan C-lohkossa napaten täydet kolme sarjapistettä 6–4 (1–2 , 0–1, 5–1) lukemin.

Ottelun aluksi joukkueet ryhmittyivät kentälle, ja vietettiin hiljainen hetki kunnioittaen toimittaja Yngve Blomfeltin muistoa. Itse ottelussa Kosken Dynamo pisti Torin koville loviisalaisten kotiluolassa. Ottelua oli kulunut vain reilut neljä minuuttia, kun vapaalyönti tilanteessa oli paraatipaikalle unohdettu Kosken Dynamon pelaaja, joka tälläsi suoraan syötöstä 0–1. Loviisan Torin hyökkäykset kilpistyivät tiiviiseen Dynamo pakkaan, tai sitten hyökkääjät löysivät itsensä möyrimästä kulmissa tai päädyssä. Painiotteluissa Kosken Dynamo oli vahva, ja Torille ei maalipaikkoja juuri auennut.

Ensimmäisen erän edetessä paine kasvoi ja kaikki kolme Torin kenttää alkoi saada myös tekopaikkoja. Kosken Dynamo otti kaksi minuuttisen, minkä Tor hyödynsi myös heti. Niklas Niiranen syötti ja Jere Jokinen niittasi pallon sisään ja peli oli tasan 1–1. Kosken Dynamo teki kuitenkin 1–2 loviisalaisten harhasyötöstä, ja näissä lukemissa mentiin tauolle pukukoppiin.

Toisen erän alkuun Torilla oli hyviä paikkoja. Ensin Luca Rilla oli iskeä osuman maalin kulmalta, ja kohta perään Stefan Brusas ampui vasemmasta laidasta, mutta Kosken Dynamon maalivahti torjui olkapäällään. Hyvä startti erään, mutta kohta saatiin jälleen kylmää suihkua, kun Kosken Dynamon kaukoveto upposi, ja peli 1–3. Tor nosti kuitenkin karvaustaan, ja Kosken Dynamo oli jälleen helisemässä. Niklas Niiranen kilautti tolppaan, ja Pyry Forsmanin veto oli pomppia sisään. Tatu Könönen ampui Matias Palmin syötöstä keskeltä, mutta veska torjui jalallaan. Loviisa pääsi ylivoimallekin, mutta hyvää pyöritystä ei osumalla palkittu. Toisen erän torjunnat menevät Tor 1, Kosken Dynamo 11, mutta maalit vieraille 0–1, ja näin kolmanteen erään lähdettiin vieraiden kahden maalin takaa-ajoasemassa.

Päätöserään Tor tiivisti peliään. Ykkösen muodostivat Lill-Smeds - Forsman - Könönen, pakkeinaan Palm ja Jokinen. Kakkosessa Orava-Lindblom-Rilla, ja alakerrassa Niiranen-Aallonen. Loviisa hyökyi päälle, ja Kosken Dynamo otti rangaistuksen. Ylivoima hyödynnettiin, ja jälleen syöttäjänä oli Niklas Niiranen. Pallon maaliin iskee Tatu Könönen. Tulostaululla tässä vaiheessa 2–3.

Kaksi minuuttia edellisestä, ja Niko Orava ujutti Dynamon maalivahdin alta tasoituksen 3–3 Conny Lindblomin syötöstä. Vieraat onnistuivat siirtymään vielä johtoon, mutta Tor nousi uudelleen tasoihin. Luca Rilla maalasi, ja Niko Orava syötti. Ottelun voittomaalin ampui vain reilu minuutti ennen loppua Tatu Könönen. Pyry Forsman syötti, ja Könönen veti kääntölaukauksen keskeltä yläkulmaan, ja halli ulvoi. Viime sekunnilla Conny Lindblom upottaa vielä tyhjiin Niklas Niirasen syötöstä ja voitto Loviisaan lukemin 6–4.

Loviisan Torin päävalmentaja Pekka Palomäki oli tyytyväinen voitosta, vaikka myönsi, ettei voitto tullut helpolla.

– Kosken Dynamo pelasi hyvin omilla vahvuuksillaan, Palomäki kommentoi.

– Menimme mukaan heidän peliinsä ja hyökkäyksemme valuivat kulmiin ja päätyyn.

– Toinen erä oli vahvasti meidän, vaikka maaleja ei syntynytkään. Kolmannessa ryhtiliike ja varsin nopeasti tultiin tasoihin ja lopulta ohi.

– Tämä oli toinen hyvin samanhenkinen peli, missä päästimme vastustajan karkuun.

– Siihen on rohdot etsittävä. Nyt meillä pelitaukoa. Otetaan vähän kropalle ja pääkopalle lepoa.

– Keskiviikkona joukkue suuntaa karting-radalle selvittämään kuka on jengin rattimies, kertoo Pekka Palomäki hymyillen.

Tor pelaa seuraan ottelunsa vieraissa 7.10. lauantaina, kun se kohtaa Happee Steamersin Jyväskylän monitoimitalolla. Seuraava kotiottelu on vastaavasti 13.11. perjantaina Loviisan liikuntahallilla SB Heinolaa vastaan.

Tilastot

Loviisan Tor–Kosken Dynamo 6–4 (1–2, 0–1, 5–1)

1. erä: 04:13 min. Puumalainen Tero (Toitturi Jussi) 0–1, 14:12 min. Jokinen Jere (Niiranen Niklas) 1–1 YV, 16:11 min. Toitturi Jussi 1–2.

2. erä: 22:52 min. Kahila Timo (Konttinen Tommi) 1–3.

3. erä: 40:42 min. Könönen Tatu (Niiranen Niklas) 2–3 YV, 42:47 min. Orava Niko (Lindblom Conny) 3–3, 44:18 min. Heikkinen Ilkka (Puumalainen Tero) 3–4, 47:55 min. Rilla Luca (Orava Niko) 4–4, 58:43 min. Könönen Tatu (Forsman Pyry) 5–4, 59:59 min. Lindblom Conny (Niiranen Niklas) 6–4 TM.

Torjunnat: Loviisan Tor Haapaniemi Henri 6+1+4=11, Kosken Dynamo Aartolahti Niklas 7+11+6=24 (Poissa: 58.58–59.27, 59.32–60.00).

Yleisömäärä: 142.

http://www.tilastopalvelu.fi/fb/index.php?option=com_content&view=article&id=4&gameid=7547

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut