Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lovariliiga 2020 alkaa jälleen turnausiltoina elokuussa

Kuluvan kauden Lovariliigan ensimmäinen sarjakierros pelataan elokuussa. FC Loviisan ja Loviisan Sanomien perinteisessä Lovariliigassa on luvassa entiseen malliin neljä turnausmuotoista tapahtumaa.

Tänä vuonna kaksi ensimmäistä elokuussa, kolmas syyskuussa ja finaaliturnaus lokakuun alussa. Pelitapahtumat järjestetään Varuboden Osla areenalla.

Sarjoja on edellisten vuosien tapaan kaksi. Vanhemman ikäluokan sarjassa voivat pelata 2009 ja sen jälkeen syntyneet pojat ja 2008 ja sen jälkeen syntyneet tytöt.

Nuorempien sarjaan osallistumisoikeuden omaavat 2012 ja sen jälkeen syntyneet pojat ja 2011 ja sen jälkeen syntyneet tytöt.

Lovariliigaan voivat ilmoittautua Loviisan ja Lapinjärven alueen joukkueet.

Aiempien vuosien osallistujia ovat olleet muun muassa Lapinjärvi, Koskenkylä, Ruukki, Koskenkylä, Pernaja, Liljendal, Antinkylä, Valko, Tesjoki ja Keskusta.

Mikäli joku alue, kylä tai kaupunginosa ei saa omaa joukkuetta kokoon, tehdään yhdistelmäjoukkueita. Jokainen halukas pelaaja pääsee pelaamaan, vaikka ei asuisikaan tietyllä alueella.

Lovariliigassa pelataan 5v5-systeemillä. Tytöt ja pojat pelaavat samoissa joukkueissa.

Ilmoittautumiset harrisotalo@gmail.com tai 0445665522 viimeistään 16.7. mennessä.