Loviisan oma talviklassikko pelattu – kiekkoilun riemu näkyi katsomoon asti

Loviisalainen talviklassikko, lapsille tarkoitettu Lovari Cup pelattiin Rauhalan jäähallissa lauantaina. Finaalissa kohtasivat kaupunginosajoukkueista HIFK ja Jokerit.

Jokerit oli tällä kertaa parempi lukemin 8–1.

– Vastustajajoukkueet vähän nuoremmilla ja kokemattomimmilla kokoonpanoilla antoivat meille hyvän vastuksen. Varsinkin HIFK loppuottelussa, Jokereiden valmentaja Teemu Johansson kiitteli.

Pronssiottelun vei nimiinsä Saipa 11–6 -lukemin.

Joukkueita oli mukana perinteisessä koitoksessa kaiken kaikkiaan neljä.

Lovari Cupissa mittaa toisistaan ottivat itäisten osien Saipa, eteläisten ja läntisten osien Ässät sekä keskustan HIFK ja Jokerit.

Tänä vuonna Saipa edusti Tesjokea ja Ässät oli Valkon, Pernajan ja Liljendalin yhdistelmäjoukkue. HIFK puolestaan puolusti keskustan länsipuolen kunniaa ja Jokerit itäpuolen. Jakolinjana oli rautatie.

Ensimmäiset kaksi ottelua käynnistyivät kello 10.30 lauantaina.

Vastaan iskivät Jokerit ja Ässät sekä HIFK ja Saipa. Jokerit voittivat ottelunsa lukemin 16 – 2. Toisessa ottelussa HIFK oli 5 – 0 parempi.

Aamupäivän toisissa otteluissa iskivät vastakkain Ässät ja Saipa ja HIFK ja Jokerit. Näissä otteluissa Saipa oli 8 – 3 parempi ja Jokerit 16 – 1.

Toisella pelikierroksella HIFK oli parempi 7 – 3 ja Jokerit 15 – 1.

Välierissä Jokerit voitti Ässät 17–1 ja HIFK Saipan luvuin 4 – 0.

Pelaajat koostuivat tänä vuonna pelkästään jääkiekkoseuran harrastajista, vaikka turnaukseen olisivat olleet tervetulleita kaikki lapset.

Ikäluokat ovat pienentyneet eli ensi vuonna ei välttämättä saada neljää joukkuetta pelkästään seuran pelaajista, kun ikäluokkana ovat vuonna 2011-syntyneet.

Loviisan Sanomat ja LJK järjestivät yhdessä perinteisen Lovari Cup -turnauksen.

Joukkueet

HIFK Valmentaja Tero Willström. Pelaajat: Verneri Ahoste, Ria Vesa, Eetu Korhonen, Akseli Leppänen, Walter Willström, Kevin Willström ja Veeti Vaskonen.

JOKERIT Valmentaja Teemu Johansson. Pelaajat: Julius Johansson, Alfred Smeds, Walter Gammals, Elias Pere, Tuomas Pere, Joona Piippo, Kim Wikman ja maalivahti Alex Swiderski.

ÄSSÄT Valmentaja Antti Väkevä. Pelaajat: Aatu Siljander, Milko Björklund, Jiri Welling, Verneri Väkevä, Elmer Nylund, Alvar Nylund, Leevi Paakkinen ja maalivahtiAkseli Väkevä.

SAIPA Valmentaja Raine Norrila. Pelaajat: Aapo Norrila, Luca Virtanen, Leo Miinalainen, Eetu Ohra-aho, Santtu Ohra-aho, Minea Pettersson ja maalivahti Arttu Abrahamsson.

Lue lisää aiheesta

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut