Isnäsin nuorisoseuran kuntoilukampanja potkaistaan taas käyntiin

Isnäsin nuorisoseura Jani Haanketo

Toni Degerlund

Isnäsin nuorisoseura viheltää käyntiin jälleen vuosittaisen kuntoilukampanjansa tulevana sunnuntaina. Kuntoilukampanja kestää 13.4. saakka. Tarkoituksena on, että kampanjaan osallistuva kuntoilee vähintään 30 minuuttia per päivä.

– Yksi päivä tai kuntoilusuorite hyväksytään, mutta voihan sitä liikkua ja kuntoilla enemmänkin, Isnäsin nuorisoseuran Ove Hallén toteaa.

– Kuka tahansa, voi milloin tahansa ja miten tahansa varata aikaa 30 minuuttiseen kuntoilemiseen.

Kuntoilukampanjaan voi osallistua täyttämällä kuntoilulomakkeen, joita voi hakea Isnäsin nuorisoseuran kuntoilulaatikosta. Laatikko löytyy Solbackan nuoriseurantalon Isnäsin nuorisoseuran ilmoitustaulun vierestä. Lomakkeeseen merkitään päivä, jolloin on liikkunut, muoto ja liikkumiseen mennyt aika. Kuntoilulomakkeet tulisi palauttaa viimeistään 17.4. Solbackan kuntoilulaatikkoon.

Ahkerimmat saavat nimensä Isnäs kuntoilutauluun. Lisäksi kaikkien ahkerien kuntoilijoiden kesken arvotaan palkinnot päätöstilaisuudessa, joka on Solbackan nuoriseurantalolla sunnuntaina 19.4. kello 14. Tilaisuudessa pullat ja kahvit kaikille osanottajille.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.