Paikalliset

Mies löydettiin hukkuneena Loviisan Hopjärvestä

Myrskyläläinen 86-vuotias mies on löydetty hukkuneena Loviisan Hopjärven uimarannan lähivesistä lauantaina. Miehen tavarat löytyivät rannalta perjantai-iltana, ja silminnäkijän mukaan pelastuslaitoksen sukeltaja löysi vainajan vedestä tiettävästi lauantain puolella aamuyötä.
LILJENDAL Hopjärvessä (Hopomjärvi) uimassa ollut paikallinen asukas oli vedestä noustessaan havainnut Svalubergetin kalliolla kivellä miehen vaatteet, pyyhkeen sekä kengät ja lähemmin tarkasteltuaan vielä kännykän ja auto avaimet, mutta ei niiden omistajaa missään. Rannalla oli myös sininen henkilöauto. Uimari oli soittanut hätäkeskukseen, joka hälytti paikalle Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen sukellusyksikön sekä poliisit. Silminnäkijän mukaan pelastuslaitoksen sukeltaja löysi myöhemmin elottoman miehen pohjasta läheltä rantaa kello 02 aikoihin. Hänen pelastamiseksi ei ollut enää mitään tehtävissä. Hukkunut oli vuonna 1932 syntynyt mies, joka asui Myrskylän Kreivilässä. Loviisan Sanomien käydessä paikalla hukkumispaikan lähistöllä oli tyhjä henkilöauto, joka oli merkitty poliisin eristysnauhalla.
Hukkumispaikka. Loviisan pelastuslaitoksen sukeltaja löysi ilmeisesti uimaan lähteneen miehen hukkuneena Hopjärven pohjoispuolella olevan Taikarannan uimarannan lähistöltä: Kuva: Maanmittauslaitos.

Svaluberget sijaitsee Taikarannan uimarannasta parisensataa metriä pohjoiseen. Kuva: Arto Henriksson.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat