Paikalliset

Tiistaina hoidetaan vain kiireellistä terveys- ja sosiaaliasiaa

Huoltokatkos. Tiistaina 20.8. hoidetaan vain kiireellisiä asioita terveys- ja sosiaalipalveluissa. Arkistokuva Max Nyberg

Asiakas- ja potilastietojärjestelmiin tehtävä huoltokatkos ensi tiistaina vaikuttaa laajalti terveyden- ja sosiaalihuollon toimintaan.
LOVIISA Perusturvakeskuksen asiakas- ja potilastietojärjestelmissä on tiistaina 20.8. huoltokatkos. Katkoksen aikana vaihdetaan potilastietojärjestelmien tietokanta- ja sovelluspalvelin. Huoltokatkos vaikuttaa laajasti lääkäri- ja hoitajavastaanoton toimintaan ja sosiaalihuoltoon sekä myös terveyskeskuksen vuodeosaston, hoivayksiköiden että kotihoidon toimintaan. Huoltokatkoksen aikana hoidetaan ainoastaan kiireelliset, terveyttä ja sosiaalihuoltoa koskevat asiat. - Katkoksen aikana potilastietojärjestelmä ei ole käytettävissä, mutta tämä on otettu huomioon toiminnan suunnittelussa, toteaa työikäisten palvelupäällikkö Päivi Sippula Loviisan perusturvakeskuksesta. Jos kaikkea ei saadakaan 20.8. toimimaan, palataan toimimaan vanhassa palvelinympäristössä ja muutokselle suunnitellaan uusi päivämäärä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat