Paikalliset

Tervetuloa ja onnea!

Loviisalaiset toivovat uuden kaupunginjohtajan tuovan uutta virtaa kaupunkiin.
LOVIISA Helsinkiläinen Jan D. Oker-Blom valittiin Loviisan uudeksi kaupunginjohtajaksi selvällä ääntenenemmistöllä kaupunginvaltuustossa keskiviikkona. Kaupunkilaiset tuntuvat olevan tyytyväisiä valintaan. Eilisen pienen kyselykierroksen perusteella uudelta johtajalta toivotaan tuoretta otetta. Torilla kahvitelleet Eija ja Christer Ahlfors olivat seuranneet valintaa suorasta netti-tv-lähetyksestä kotisohvalta. – Työpaikkoja lisää, niitä tarvitaan, Christer Ahlfors kommentoi. Oker-Blomia Ahlforsit pitävät hyvänä yhdistelmänä ulkopuolisuutta ja kotiseutuhenkeä. – Valinta oli hyvä. Uusia tuulia ja kuitenkin hänen juurensa ovat täällä, Eija Ahlfors lisäsi. Hän piti määräaikaista seitsemän vuoden pestiä hyvänä.
Uusia tuulia. Christer ja Eija Ahlfors toivovat Jan D. Oker-Blomin tuovan kaupunkiin uusia tuulia. Kuva: Marita Itävuori

– Silloin on tarve hoitaa asiat hyvin. Voisi kuvitella, että hän haluaa näyttää, eikä rutinoidu, Eija Ahlfors sanoi ja lisäsi, että 5-7 vuoden pesti on tyypillistä yritysmaailmassa. Oker-Blom sai 35:n valtuutetun äänestä 22. – Spekuloimme etukäteen, että tulisi toinen kierros. Christer Ahlfors arveli valinnassa painaneen myös sen, että sukulaisuus Loviisan mahtimieheen jääkärieverstiluutnantti Ragnar Nordströmiin painoi vaa´assa. – Toivottavasti Oker-Blom näyttäytyy kaupunkilaisille, Ahlforsit miettivät ja toivovat, että kaupunginjohtaja asuisi Loviisassa edes osittain. Myös Daniela Weckman on tyytyväinen valintaan. – Lähinnä odotan uutta verta, että hän katsoo asioita uusin silmin. Tärkeintä on, että hän tukee muutosta ja seisoo vaikeiden päätösten takana. Mona Antas toivoo Oker-Blomin kiinnittävän huomiota elinkeinoelämään. – Odotan suuria muutoksia ja rohkeutta. Toivon lisäksi hänen löytävän hyvän tasapainon työn ja yksityiselämän välillä. Onnea ja menestystä!
Rohkeutta. Mona Antas toivoi kaupunginjohtajalta rohkeutta viedä uudistuksia eteenpäin. Kuva: Marita Itävuori

Antas arvioi, että Lovarin nettigallup antoi oikean vainun tulevasta valinnasta. Gallupissa Oker-Blom oli selkeässä johdossa kahteen muuhun ehdokkaaseen verrattuna. – Kyllä kansa tietää. Antas piti hyvänä, että kaksi muuta ehdokasta pysyivät mukana loppuun saakka. Kimmo Forsberg toivoo uuden kaupunginjohtajan sekä elävöittävän että tervehdyttävän kaupunkia. – Etteivät ihmiset vain aja ohi. Vaikka se taitaa olla ikuisuushomma. Forsberg sekä Seppo ja Anneli Kettunen miettivät, että a ja o on yritystoiminnan ja sitä myöten uusien veronmaksajien houkutteleminen kaupunkiin. Tervetulleeksi toivotamme! Kolmikko evästi lisäksi, että uuden kaupunginjohtajan olisi syytä siirtää "kirjansa" Loviisaan. – Veronmaksajat maksavat palkan, joten verojenkin pitäisi jäädä Loviisaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat