Paikalliset

Saaristotielle ja Atomitielle uusi päällyste

Huono kunto. Saaristotie välillä Mannerheiminkatu - Atomitie ja Atomitie saa kokonaisuudessaan uuden päällysteen. Kuva Arto Henriksson

Uudenmaan ELY-keskus toteuttaa tänä vuonna kolmen erittäin huonokuntoisen kohteen rakenteenparantamis- ja päällystystöitä aikaisemmin ilmoitettujen 95 kohteen lisäksi.
LOVIISA. Uutta päällystettä saavat Saaristotie ja Atomitie Loviisassa, Myrskylän tie välillä valtatie 7-Särkijärventie Porvoossa sekä Porkkalantie Kirkkonummella. Näiden teiden huono kunto on ollut jo vuosia suuri huolen aihe, minkä vuoksi nopeusrajoituksia on paikoin jouduttu alentamaan. Tiestön huonosta kunnosta johtuen päällysteiden uusimisen yhteydessä parannetaan myös teiden rakennetta, mikä lisää kustannuksia. Uusia hankkeita ei olisi voitu toteuttaa ilman Väylän myöntämää lisärahoitusta. Hankkeiden kustannusarvio on yhteensä 2,7 miljoonaa euroa, mikä on kymmenesosa kaikesta ELY-keskuksen päällysteiden uusimiseen käytettävästä rahoituksesta Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä ja Päijät-Hämeessä. Kalliiden rakenteenparantamistöiden teettäminen on ollut viime vuosina vähäistä riittämättömän rahoituksia takia. Toteutuneet kohteet ovat olleet lähes poikkeuksetta erillisrahoitettuja esimerkiksi niin sanotun korjausvelkaohjelman kautta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat