Paikalliset

Mies loukkaantui vakavasti pudottuaan sillalta moottoritielle Vanhakylässä

Juhannuksen menoliikenne ruuhkautui hetkeksi, kun sillalta pudonnutta poikaa siirrettiin ensin ABC-aseman pihalle ensihoitoa varten. Poliisi ohjasi paikalla liikennettä ja tutkii onnettomuuden syytä. Kuva: Sami Puranen.

Noin 30-vuotias mies loukkaantui vakavasti pudottuaan Valtatie 7:n ylittävältä sillalta moottoritielle Loviisan Vanhakylässä ABC-aseman lähistöllä. Turma sattui Juhannuksen menoliikenteen ollessa vilkkaimmillaan torstaina kello 15 aikoihin. Vakavasti loukkaantunut mies toimitettiin ambulanssilla Helsinkiin jatkohoitoon.
VANHAKYLÄ Itä-uudenmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Jouni Virta Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksesta kertoi, että vammat aiheutuivat putoamisesta asvalttiin. – Oli melkoinen ihme, ettei yksikään auto ajanut pojan päälle eikä edes töytäissyt häntä, vaikka molemmilla kaistoilla oli siihen aikaan vilkas liikenne, Virta kertoi. – Ensimmäisenä paikalle tulleiden joukossa oli ihmisiä, jotka ryhtyivät heti ohjaamaan liikennettä, ja paljolti sen ansiosta lisävahingoilta vältyttiin, Virta kiitteli. Hänen mukaansa oli suuri riski, että tilanne olisi voinut laajeta useamman auton ketjukolariksi. Loviisasta saapuneet pelastuslaitoksen yksiköt ohjasivat liikennettä, ja loukkaanut evakuoitiin moottoritieltä ABC-aseman pihalle, jossa paikalle saapuneen FinHems-lääkärihelikopterin lääkäri antoi ensihoitoa ja siirtyi potilaan mukana ambulanssilla Helsinkiin. Virta ei tiennyt tarkemmin pojan ikää, mutta hätäilmoituksessa oli puhuttu pojasta, ei miehestä. Onnettomuuden syystä ei torstaina iltapäivällä ollut vielä tietoa Liikenne ohjattiin lyhyen aikaa moottoritieltä rampille ja seuraavalta rampilta takaisin moottoritielle. Alle tunnin kuluessa liikenne oli palautunut normaaliksi. Uutista muutettu 26.6. klo 15.18: Poliisin mukaan loukkaantunut oli noin 30-vuotias mies, ei poika, kuten alkuperäisessä uutisessa todettiin. Linkki oikaisuun.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat