Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuvavisa | Mistä päin kyseinen kuva on otettu?

Arvaa ja osallistu Lovarin lukijakilpailuun. Oikein vastanneiden kesken arvotaan kahvipaketti.

Loviisan Sanomien Mistä päin -kilpailu jatkuu.

Kuva-arvoitus on aina tiistain lehdessä.

Kilpailussa on yksinkertainen tehtävä: sinun pitää tietää tai arvata, missä päin Loviisan seutua tai sen lähiseutua kuvassa oleva kohde sijaitsee.

Kuva ja paikka vaihtuvat joka viikko.

Kilpailuun voi osallistua lähettämällä vastauksen toimitukseen sähköpostitse kilpailut@lovari.fi. Laita mukaan kaiken varalta myös yhteystietosi, kuten nimesi ja puhelinnumerosi.

Tekstiviestitse voit lähettää vastauksesi numeroon 13535. Näppäile LOV (välilyönti) ARVOITUS (välilyönti) oma vastauksesi ja yhteystietosi. Vastauksesi tulee olla perillä viimeistään sunnuntaina 28. toukokuuta.

Vastanneiden kesken arvotaan kahvipaketti. Vastaus ja voittaja julkaistaan Loviisan Sanomissa tiistaina 30. toukokuuta.

Edellisessä kuvassa oli Harjun tuulimylly. Kaupungin perustamisvuoden 1745 jälkeen harjulle rakennettiin tuulimyllyjä, joista alue sai nimensä. Harjulla jymisi ainakin kuusi tuulimyllyä. 1800-luvun lopulla kylpyläkaupungissa pauhu koettiin häiritseväksi ja harjulle kylvettiin puustoa viihtyvyyden lisäämiseksi.

Viimeinen tuulimylly purettiin vuonna 1906, kun humina häiritsi rakenteilla olleen Villa Lovenetzkyn (Bongan Linna) silloista isäntää. Jäljellä oleva mylly siirrettiin paikalleen Oltermanninkadun ja Chiewitzinkadun risteyksestä vuonna 1923.

Oikeita vastauksia saapui 26. Kahvipaketin voitti Mikael Rögård.

Kiitos osallistuneille! Paketin voi noutaa Loviisan Sanomien toimituksesta. Paketti on noudettavissa kuukauden ajan.