Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yhdistykset | Magnus Johansson on Klassisten Veneiden uusi puheenjohtaja

Magnus Johansson valittiin Loviisan Klassisten Veneiden uudeksi puheenjohtajaksi seuran vuosikokouksessa sunnuntaina 26.3. Magnus Johansson seuraa Dierk Kühnia, joka pyysi vapautusta puheenjohtajan tehtävästä.

Kühn, joka on seuran perustava jäsen ja pitkäaikainen puheenjohtaja, valittiin vuosikokouksessa kunniajäseneksi ja nimitettiin kunniapuheenjohtajaksi seurassa, yhdistys tiedottaa.

Klassisten Veneiden johtokuntaan valittiin Johanssonin lisäksi Fred Owren (varapuheenjohtaja), Minna Strengell (sihteeri), Cosmo Mether (rahastonhoitaja), Svante Ahlroth (kilpailujohtaja), Olli Vanne (satamakapteeni) sekä Dierk Kühn ja Dick Lindfors.

Vuosikokous saattoi todeta menneen toimintakauden vilkkaaksi ja taloudellisesti menestyksekkääksi. Vuoden seitsemän purjehduskilpailua toteutettiin hyvällä osanotolla, seuran laituria Laivasillalla kunnostettiin, uusi talvisäilytyspaikka otettiin käyttöön, jäsenmäärä kasvoi neljättä vuotta peräkkäin, seuran saunaa vuokrattiin ennätysvilkkaasti ja talous on hyvässä tasapainossa.

Tulevana toimintakautena seuraa panostaa erityisesti yhteistyöhön muiden purjehtijoiden ja purjehdusseurojen kanssa sekä markkinointiin, varsinkin asuntomessujen yhteydessä. Seura on hakenut ja saanut taloudellista tukea veneidensä ja kiinteistöjensä ylläpitoon Laivasillalla.