Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yhdistykset | Ystäväkerho kokoontuu joka toinen perjantai Loviisassa – osallistujille järjestetään monenlaista virikkeellistä toimintaa

Yksinäisyys on monelle ongelma. Loviisan seniorit yrittää osaltaan auttaa tässä yhteiskuntaa piinaavassa ongelmassa.

Seniorit aloittivat ystäväkerhotoiminnan huhtikuussa 2018 ja vetäjäksi ryhtyi Sonja Korjus.

Sonja jatkaa edelleen ja apuna on Heini Vikström.

Ystäväkerho kokoontuu joka toinen perjantai ympäri vuoden ja kokoontumispaikka on palvelutalo Esplanad Loviisan keskustassa.

Kerholaisia on monen ikäisiä, osa tulee palvelutaloista, päivätoiminnasta ja osa myös kotoa. Kaikki ovat tervetulleita.

Ystäväkerholaisille järjestetään monenlaista virikkeellistä toimintaa. On esimerkiksi luettu ääneen kirjaa, laulettu yhteislauluja ja kuunneltu vuodenaikojen tai läheisten juhlapäivien mukaista musiikkia.

Lihaskuntoa on pidetty yllä kuminauhajumpalla, käsipainoilla, tuolijumpalla ja joskus pistetty tanssiksi houkuttelevan musiikin tahdissa.

Muistia on treenattu ”laiva on lastattu” -sanapelillä, arvoituksilla, sanaristikoilla, nimetty Euroopan maita tai Suomen maakuntia, rakennettu legoilla mielikuvitusrakennelmia, soitettu helistimillä ym.

Karjalanpiirakoita ja joulupipareita on leivottu.

On myös askarreltu joulukortteja ja koristeita.

Ohjelma on ollut hyvin monipuolista ja vaihtelevaa mutta yhteistä kahvittelua ja juttelua ei ole unohdettu ja usein on nauru raikunut.

Mikäli Loviisan seniorien ystäväkerhosta on kysyttävää niin Sonja Korjukseen voi ottaa yhteyttä puh 050–3077 499 tai sonja.korjus@sulo.fi.