Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi löysi Lohjan syrjäseudulta maastokätköstä vainajan – surmasta vangittu on tunnustanut henkirikoksen

Länsi-Uudenmaan poliisi kertoo löytäneensä Lohjan syrjäseudulta vainajan. Taustalla on maanantaina alkanut henkirikostutkinta. Rikoksesta epäilty ja vangittu mies kertoi poliisille tiistaina, minne hän on uhrin vienyt. Tiistaina ruumis löytyi miehen osoittamasta paikasta Lohjan syrjäseudulta maastokätköstä.

Länsi-Uudenmaan poliisi tiedotti maanantaina tutkivansa epäiltyä henkirikosta, jonka uhri oli kateissa. Rikoksesta epäilty mies kertoi poliisille, minne hän oli uhrin vienyt, ja poliisi löysi vainajan epäillyn osoittamasta paikasta tiistaina. Vainaja löytyi syrjäisestä paikasta maastosta Lohjalla.

Epäilty on kertonut kuulusteluissa kohdistaneensa uhriin väkivaltaa ja aiheuttaneensa tämän kuoleman. Hän katsoo syyllistyneensä asiassa pahoinpitelyyn ja kuolemantuottamukseen.

Rikoksesta epäilty mies on edelleen vangittuna todennäköisin syin epäiltynä tappoon. Asiaan liittyvä toinen henkilö, joka on ollut viime perjantaista asti vangittuna epäiltynä rikoksentekijän suojelemisesta, on nyt vapautettu.

Poliisi pyysi maanantaisessa tiedotteessaan yleisöltä havaintoja tapaukseen liittyvästä autosta ja sen liikkeistä Länsi-Uudellamaalla. Poliisi kiittää kaikkia, jotka lähettivät havaintojaan ja jakoivat poliisin julkaisua.