Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuvavisa | Mistä päin kyseinen kuva on otettu?

Arvaa ja osallistu Lovarin lukijakilpailuun. Oikein vastanneiden kesken arvotaan kahvipaketti.

Loviisan Sanomien Mistä päin -kilpailu jatkuu.

Kuva-arvoitus on aina tiistain lehdessä.

Kilpailussa on yksinkertainen tehtävä: sinun pitää tietää tai arvata, missä päin Loviisan seutua tai sen lähiseutua kuvassa oleva kohde sijaitsee.

Kuva ja paikka vaihtuvat joka viikko.

Kilpailuun voi osallistua lähettämällä vastauksen toimitukseen sähköpostitse kilpailut@lovari.fi. Laita mukaan kaiken varalta myös yhteystietosi, kuten nimesi ja puhelinnumerosi.

Tekstiviestitse voit lähettää vastauksesi numeroon 13535. Näppäile LOV (välilyönti) ARVOITUS (välilyönti) oma vastauksesi ja yhteystietosi. Vastauksesi tulee olla perillä viimeistään sunnuntaina 12. maaliskuuta.

Oikein vastanneiden kesken arvotaan kahvipaketti.

Vastaus ja palkinnon voittaja julkaistaan Loviisan Sanomissa tiistaina 14. maaliskuuta.

Viime viikon arvoituskuvassa oli elokuvateatteri, kulttuurikeskus Kino Marilyn. Kulttuurikeskus soveltuu esimerkiksi konserttien, tanssi- ja teatteriesitysten sekä kokousten ja seminaarien järjestämiseen. Myös yksityistilaisuuksia ja -näytöksiä on mahdollisuus toteuttaa. Salissa on 177 istumapaikkaa ja aitiot. Marilynissä järjestetään säännöllisesti muun muassa Kirjakahvilaa vaihtuvine kirjailijavieraineen.

Oikeita vastauksia saapui huikeat 23.

Kahvipaketin voitti tällä kertaa Reijo Hytönen.

Kiitos osallistuneille! Kahvipaketin voi noutaa Loviisan Sanomien toimituksesta. Paketti on noudettavissa kuukauden ajan.