Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Porvoo täydentää Itä-Uudenmaan ja Kymenlaakson sarjaa" – loviisalainen majoituspalvelu laajentaa Porvoon legendaariseen Seurahovi-hotelliin

Loviisalainen Majoituspalvelu Uninen Oy on solminut 10 vuoden vuokrasopimuksen porvoolaishotelli Seurahovin tiloista. Tilat siirtyvät hotelli Unisen hoidettavaksi 1. kesäkuuta. Seurahovin henkilökuntaa on informoitu asiasta tänään.

Hotelli Unisia on tällä hetkellä Loviisan lisäksi Kotkassa, Tampereella ja Äänekoskella.

– Porvoo on kivasti lähellä Loviisaa. Porvoo täydentää Itä-Uudenmaan ja Kymenlaakson sarjaa, yrittäjä Matti Rahkonen toteaa.

Legendaarinen Seurahovi on toiminut Porvoon torin laidalla vuodesta 1974. Samalla paikalla sijaitsi vuodesta 1847 vuoteen 1972 Porvoon Seurahuone.

Sitä, säilyykö porvoolaisen maamerkin nimi ennallaan vai tuleeko nimi muuttumaan esimerkiksi Hotelli Uninen Porvooksi, ei Rahkonen voi vielä kommentoida.

Seurahoviin kuuluvat myös 500 neliömetrin kokoiset ravintolatilat, joihin ollaan hakemassa vuokralaisia.

Rahkonen perusti Uninen-hotelliketjun keväällä 2020. Loviisassa hotelli toimii keskustassa entisen Hotelli Degerbyn tiloissa. Hänellä on Loviisassa myös motellitoimintaa, Sibeliuksenkadulla sijaitseva Motel Lovisa 69.

Lisäksi yrittäjä vuokraa Loviisassa Elämystila Aluddenia, jossa voi yöpyä myös igluveneessä tai puuhun ripustettavassa tentsile-teltassa. Rahkosen rakentama vuokrattava iglusauna otettiin käyttöön viime juhannuksena 20 metrin päässä Laivasillan laiturista.