Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Energiatehokkuus on yrityspalkinnon tämänvuotinen teema – Itäuusmaalaisilla reilu kuukausi aikaa osallistua

Helsingin seudun kauppakamarin Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikkö etsii vuoden 2023 yrityspalkinnon saajaa. Tämän vuoden teemaksi on valittu ”Energiatehokkuus – osana kestävää kehitystä”. Kilpailuun voi osallistua 6. huhtikuuta asti.

Itä-Uudenmaan yrityspalkinto vahvistaa yritystoiminnan keskeistä asemaa ja sen merkitystä Itä-Uudenmaan kehittämisessä. Kauppakamariyksikön tiedotteen mukaan yrityspalkintokilpailussa haetaan tänä vuonna yrityksiä, jotka ovat luoneet uusia innovatiivisia energiaratkaisuja energiakriisin aikana. Kilpailun teemana on ”Energiatehokkuus – osana kestävää kehitystä ”.

– Energiakriisi ja vallitseva tilanne on asettanut yritykset löytämään hyvin lyhyessä ajassa uusia ratkaisuja energian säästämiseen. Energiatehokkuus on ollut osa kestäviä ratkaisuja jo pidemmän aikaa, mutta sen tärkeys on korostunut viimeisen vuoden aikana”, palkintolautakunnan puheenjohtaja Katarina Enholm painottaa tiedotteessa.

Yrityspalkinnolla halutaan vuosittain korostaa yritysten merkitystä hyvinvoinnin rakentajana.

– Valitsemme voittajaksi yrityksen, joka on onnistuneesti pystynyt kehittämään kestävämpiä ja tehokkaampia energiaratkaisuja, Enholm sanoo.

Kilpailuun voivat osallistua yritykset, jotka toimivat Askolassa, Lapinjärvellä, Loviisassa, Myrskylässä, Porvoossa, Pukkilassa tai Sipoossa. Yritys voi olla myös valtakunnallinen toimija, jolla on liiketoimintaa Itä-Uudellamaalla. Koolla tai toimialalla ei ole merkitystä.

– Energian käyttötottumusten muuttamiseen löytyy yrityksistä varmasti erinomaisia esimerkkejä, Enholm korostaa tiedotteessa.

Itä-Uudenmaan yrityspalkintokilpailun voittaja palkitaan Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikön Elinkeinoaamussa 12. toukokuuta.