Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue aloittaa laskutuksensa Loviisasta – "Nyt päästy kokeiluvaiheeseen"

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen potilaslaskutus ja pelastuslaitoksen laskutus käynnistyy vaiheittain keskiviikosta alkaen.

Hyvinvointialueen tiedotteen mukaan laskutusjärjestelmien osalta on vuodenvaihteen jälkeen täytynyt tehdä perusteellinen pohjatyö ja testaaminen.

– Nyt ollaan päästy kokeiluvaiheeseen. Laskutus aloitetaan Loviisan potilastietojärjestelmän terveysaseman vastaanoton, ikääntyneiden palveluiden ja osaston laskuilla, tiedotteessa todetaan.

Laskuja lähetetään ensimmäisinä päivinä vain muutamia ja laskujen määrää lisätään päivittäin. Näin saadaan varmistettua, että laskut muodostuvat oikein.

Seuraavana vuorossa ovat Porvoon ja Askolan potilaslaskut ja näiden jälkeen muiden potilasjärjestelmien ja pelastuslaitoksen laskutus.

Laskuille on annettu maksuaikaa 21 päivää. Hyvinvointialue kehottaa ottamaan yhteyttä laskussa näkyvään puhelinnumeroon, jos laskussa on jotain epäselvää.