Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuvavisa | Mistä päin kyseinen kuva on otettu?

Arvaa ja osallistu Lovarin lukijakilpailuun. Oikein vastanneiden kesken arvotaan kahvipaketti.

Loviisan Sanomien Mistä päin -kilpailu jatkuu.

Kuva-arvoitus on aina tiistain lehdessä.

Kilpailussa on yksinkertainen tehtävä: sinun pitää tietää tai arvata, missä päin Loviisan seutua tai sen lähiseutua kuvassa oleva kohde sijaitsee.

Kuva ja paikka vaihtuvat joka viikko.

Kilpailuun voi osallistua lähettämällä vastauksen toimitukseen sähköpostitse kilpailut@lovari.fi. Laita mukaan kaiken varalta myös yhteystietosi, kuten nimesi ja puhelinnumerosi.

Tekstiviestitse voit lähettää vastauksesi numeroon 13535. Näppäile LOV (välilyönti) ARVOITUS (välilyönti) oma vastauksesi ja yhteystietosi. Vastauksesi tulee olla perillä viimeistään sunnuntaina 19. helmikuuta.

Oikein vastanneiden kesken arvotaan kahvipaketti.

Vastaus ja palkinnon voittaja julkaistaan Loviisan Sanomissa tiistaina 21. helmikuuta.

Viime viikon lukijakilpailun arvoitus oli viime vuonna saneeratusta Loviisan raatihuoneesta. Yleisö pääsi avoimien ovien päivänä tammikuussa tutustumaan vaaleanpunaisten seinien sisäpuolelle. Osana julkisivun kunnostamista myös ulkoseinät oli maalattu. Yläkerrassa ihasteltiin esimerkiksi restauroitua pääaulaa, yläkertaan vieviä rappusia ja yläkerran aulan alkuperäistä lautalattiaa.

Oikeita vastauksia saapui kolmetoista (13).

Kahvipaketin voitti tällä kertaa Atso Panula.

Kiitos osallistuneille! Kahvipaketin voi noutaa Loviisan Sanomien toimituksesta. Paketti on noudettavissa kuukauden ajan.