Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Osallistu Pursiseura ÖNS:n ja Loviisan Sanomien perinteikkääseen jääveikkaukseen ja voita 150 euron lahjakortti!

Lumikenkäilyä kansallispuistossa, uimakoulua, nuoriso-auton kiertuetta,... – hiihtolomaviikko pursuaa monenlaisia aktiviteetteja Loviisassa

Hiihtoloman viettäjille viikolla 8 on Loviisassa luvassa monenlaista ohjelmaa.

20.-24.2. maanantaista perjantaihin kello 10-15 järjestetään lasten päiväleiri. Yli 7-vuotiailla (vähintään 25 metriä uivilla) on mahdollisuus osallistua tekniikkauimakouluun tiistaina 21.2, keskiviikkona 22.2. ja perjantaina 24.2. kello 11-12.30.

Myös kansallispuistomaisemiin pääsee tutustumaan lomaviikolla. 23.-24.2. järjestetään talviseikkailu Repovedellä, jossa kansallispuistoon tutustutaan hiihdellen, lumikenkäillen ja ahkiota vetäen. Torstaina 23.2. lähdetään bussikuljetuksella Superparkiin. Alle 11-vuotiailta vaaditaan huoltaja mukaan.

Koskenkylän Agricolahallissa pääsee perjantaina 24.2. kello 13-15 avoimien ovien päivänä kokeilemaan erilaisia liikuntavälineitä. Liikuntavälineitä on vapaasti käytettävissä myös Liikunnan ihmemaassa Loviisan liikuntahallin isossa salissa sunnuntaina 26.2. kello 11-13. Kahvihammasta kolottaville on avoinna kahvila.

Lomatekemistä nuorille on lisäksi Valkossa ja Forumissa sekä Forum late nightin ja uuden nuoriso-auton kiertueen muodossa. Sosiaalisessa mediassa nuorisotoimintaa voi seurata loviisan_nuoret -Instagram-tilillä.

Hiihtolomaviikon ajan vietetään vielä myös Lasten kulttuuriviikkoja.

Lisää ohjelmaa sekä lisä- ja ilmoittautumistietoja saa Loviisan kaupungin sivuilta.