Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Osallistu Pursiseura ÖNS:n ja Loviisan Sanomien perinteikkääseen jääveikkaukseen ja voita 150 euron lahjakortti!

Avarn Securityn rikosvyyhdissä epäilty järjestyksenvalvoja kuoli vain parikymppisenä – IL: Omaiset oikovat kuolemaan liittyviä huhuja

Yksi Avarn Securityn järjestyksenvalvojiin liittyvässä rikoskokonaisuudessa epäilty järjestyksenvalvoja kuoli pian rikostutkinnan alkamisen jälkeen. Vuonna 2001 syntynyt mies menehtyi tammikuun alussa.

"Netissä on kuvallinen ohje, mihin puukottaa vartijaa" – Ison Omenan tapaus sai vartijat pelkäämään turvallisuutensa puolesta

Avarn Securityn työntekijöiden osuutta tutkitaan yli 20 rikoksessa – kaikki vangitut on vapautettu

"Työkaverit leveilivät sillä, ketä olivat hakanneet ja missä" – IS: Entisiltä Avarn Securityn työntekijöiltä kovaa tekstiä yrityksen toimintatavoista

Turva-alan asiantuntija Auvo Niiniketo, 68, kommentoi naisen kuolemaa Isossa Omenassa – "Vaikuttaa siltä, että siinä on kohdehenkilön sydän pettänyt"

Iltalehti kertoo nyt, että mies kuoli pitkäaikaiseen sairauteen. Lehti on haastatellut miehen omaisia, joiden mukaan sairautta pahensivat rikosepäilyn ympärillä liikkuneet huhut ja syytösten aiheuttama stressi. Lehti tavoitti miehen omaiset omaisten juristin kautta: perhe harkitsee oikeustoimia miehen kuolemaan liittyen, mutta niitä ja niiden kohdetta ei kommentoida tarkemmin.

Omaisten juristin Iltalehdelle välittämässä viestissä omaiset kuvaavat menehtynyttä miestä hyvin lämminsydämiseksi, välittäväksi ja auttavaiseksi persoonaksi. Mies oli maailmanlaajuisesti tunnettu omassa harrastuspiirissään.

Viisi henkilöä vangittu: taustalla järjestyksenvalvojien tekemät epäillyt pahoinpitelyt – "Vartijana toimivan tulee olla rehellinen ja luotettava"

Miksi neljä vartijaa piti naista kiinni Isossa Omenassa? Turvallisuusalan ammattilaiset vastaavat – "Asiakkaan etu"

Avarn Securityyn liittyvä rikosepäilykokonaisuus tuli julkisuuteen tapaninpäivänä 2022. Kokonaisuudessa on epäiltyinä useampi yrityksessä järjestyksenvalvojana työskennellyt henkilö.

– Epäillyissä rikoksissa järjestyksenvalvojat ovat kuljettaneet heidän työtehtävillään kohtaamat kohdehenkilöt suojaisampaan paikkaan juna-asemien läheisyydessä, jonka jälkeen he ovat pahoinpidelleet uhrit ja kuvanneet teot, tiedotteessa kerrotaan.