Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suomen 10 parasta baaria on nyt valittu – Oletko käynyt?

Rentous, elävä musiikki ja hyvät juomat – siinä on menestyksen resepti, jolla suomalainen baari menestyy. Näin voi päätellä Toptaste Oy:n listauksesta, jolla julkaistiin Suomen kymmenen parasta baaria.

Toptaste kysyi asiasta lukijoiltaan ja julkisti kyselyn tiedot tiedotteessaan.

1. Moro Sky Bar, Tampere

Moro Sky Bar on rento ja tyylikäs näköalabaari Tampereen Tornihotellin 25. kerroksessa. Morosta avautuu huikaisevat näkymät jokaiseen ilmansuuntaan yli Pyhä-, Näsi-, ja Iidesjärven aina Hervantaan asti. Puitteet ovat siis mitä parhaimmat rennolle yhdessäololle, hymylle ja puheensorinalle laadukkaiden juomien äärellä.

2. Apollo Live Club, Helsinki

Apollo Live Club on Helsingin keskustassa sijaitsevan Forumin vanhan elokuvateatterin tiloihin lokakuussa 2007 avattu ohjelmaravintola.

Viikonloppuisin Apollo Live Club yhdistyy Forumin sisäpihalla olevan Apollo Street Barin kanssa suureksi yökerhoksi ja liveclubiksi.

Apollo Live Clubin puolella live musiikista vastaavat Pohjoismaiden kovimmat cover bändit, jotka soittavat viikonloppuisin aina klo 03.00 asti.

3. Kievari Kahdet Kasvot, Tampere

Kahdet Kasvot on koko kansan kievari Tampereen Kauppakadulla. Meillä on laaja valikoima niin kotimaisia kuin ulkolaisia pienpanimo-oluita ja erittäin maukasta ja edullista ruokaa. Olemme erikoistuneet kotimaisiin ja ulkolaisiin pienpanimo-oluihin sekä viskeihin. Juomavalikoimastamme löytyvät mm. oluet, siiderit ja lonkerot niin hanasta kuin pullosta sekä muut seurustelujuomat.

Sijoille 4–10 selviytyivät nämä baarit:

4. Vltava, Helsinki

5. Börs Katto, Turku

6. Rymy-Eetu, Helsinki

7. Rica Bar. Turku

8. Kaarlenholvi / Jumpru, Oulu

9. Harry´s, Jyväskylä

10. Hophaus Tahko, Kuopio