Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

SK: Asiakas myöhästyi kaksi minuuttia nouto-ajasta: Hesburger hävitti ruuan – "Ymmärrämme hyvin, että tilanne voi harmittaa"

Asiakas myöhästyi kaksi minuuttia Hesburger-noutonsa hakemisesta, josta seurauksena ruokaketju hävitti ruuan. Asiasta kertoo Satakunnan Kansa verkkosivuillaan.

Tilanteessa asiakas oli tehnyt tilauksen Hesburger-sovelluksen kautta, mutta myöhästyi kertomansa mukaan mainitut kaksi minuuttia sovelluksen ilmoittamasta noutoajasta.

Hesburgerin viestintäpäällikkö Petteri Pohjonen sanoo lehdelle, että ennakkotilausta säilytetään 25 minuuttia. Tämän jälkeen tilaus hävitetään. Pohjonen perustelee asiaa tuoteturvallisuudella.

– Tuoteturvallisuuden varmistamiseksi tilausta ei voida luovuttaa noutoajan päätyttyä. Ymmärrämme hyvin, että tilanne voi harmittaa, jos aikaraja on ylittynyt, mutta joudumme tosiaan toimimaan näin tuoteturvallisuuden vuoksi, Pohjonen sanoo Satakunnan Kansalle.

Hän huomauttaa, että asiakasta muistutetaan tilauksen etenemisestä useilla viesteillä.

– Tilauksen valmistusta voi seurata koko ajan Hesburger-sovelluksessa. Noutamisajankohdasta tulee myös muistutus. Samalla viesteillä muistutetaan siitä, milloin tilaus on viimeistään noudettava ja myös siitä, milloin emme voi tilausta enää luovuttaa eteenpäin, Pohjonen kuvailee.