Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tapahtumat | Ole hyvä, tässä lähipäivien menotärpit

1 Köpbackan joulumyyjäiset.

Köpbackan kyläyhdistys Loviisassa järjestää joulumyyjäiset lauantaina kello 15–17. Paikka on entinen alakoulu, Köpbacka småskola. Osoite on Varvintie 2. Tarjolla on leivonnaisia, perinteisiä joululaatikoita, käsitöitä, pika-arpajaiset, kahvila.

2 Cantores Minores tulee Lapinjärvelle.

Helsingin tuomiokirkon poikakuoro Cantores Minores esiintyy sunnuntaina Lapinjärven kirkossa. Tänä jouluna Bachin vaikuttavasta Jouluoratoriosta kuullaan kantaatit 1–3. Useimmiten oratoriosta esitetään juuri nämä kolme ensimmäistä (joulupäivien) kantaattia yhdessä konsertissa. Jouluoratorio kantaesitettiin Leipzigissä jouluna 1734–35. Konsertti alkaa kello 18. Konsertin yhteistyökumppanit: Musiikkiopisto Lapinjärvellä, Lapinjärven kunta, Agricolan suomalainen seurakunta & Agricola svenska församling. Cantores Minores viettää tänä vuonna 70-vuotisjuhlavuotta. Tapahtuma on maksullinen.

3 Aistit ja muodot.

Loviisan pääkirjastossa avataan huomenna Anu-Irene Björkqvistin näyttely Aistit ja muodot / Senses and shapes. Näyttely jatkuu 31.1. saakka.

4 Valokuvanäyttely Tesjoella.

Tesjoen lähikirjastossa aukesi tiistaina Elämä-valokuvanäyttely. Esillä ovat kotkalaisen valokuvaajan Kai Nyyssösen luontokuvia. Näyttelyn kuvat ovat yhtä lukuun ottamatta kahden luontokuvan yhdistelmiä. Kuvat on yhdistetty kuvankäsittelyohjelmalla eri tekniikoita käyttäen. Kuvat on otettu vuosina 2019–2022. Kirjaston osoite on Keskustie 2.

5 Kerstin Kronvall Liljendalissa.

Maanantaina kello 18 seuratalo Liljendalgården saa kirjailijavieraaksi Kerstin Kronvallin. Toimittaja ja kirjailija Kronvall esittele ja keskustelee illan aikana Venäjän ja Ukrainan ajankohtaisesta tilanteesta. Tilaisuus on pääosin ruotsiksi, mutta voit osallistua keskusteluun suomeksi. Tilaisuus on avoin ja maksuton. Osoite on Kartanontie 16.

6 Joululauluja Ruotsinpyhtään kirkossa.

Tänään illalla lauletaan kauneimpia joululauluja Ruotsinpyhtään kirkossa. Tapahtuma on kaksikielinen. Osoite on Ruukintie 11. Tapahtuma alkaa kello 18 ja kestää noin tunnin.