Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Loviisan kaupunki jakaa ilmaisia liukuesteitä kenkiin 70 vuotta täyttäneille – noutoa myös kirjastoautosta

Loviisan senioreilla on taas mahdollisuus saada kenkiinsä liukuesteitä ilmaiseksi. Asiasta kertoi Loviisan kaupunki tiistaiaamupäivällä julkaistussa tiedotteessa.

70 vuotta täyttäneet asukkaat voivat hakea ilmaiseksi parin liukuesteitä, ellei ole niitä aiempina vuosina jo hakenut. Liukuesteet voi hakea arkisin kello 9–12 Loviisan perusturvakeskuksen senioripalveluista (Öhmaninkatu 4, ovi A1, 07900 Loviisa).

– Aiemmista vuosista poiketen hausta ei tarvitse ilmoittaa etukäteen. Liukuesteitä voi myös noutaa kirjastoautosta. Liukuesteitä jaetaan sadalle ensimmäiselle, tiedotteessa kerrotaan.

Senioripalvelut muistuttaa, että liukastuminen aiheuttaa ikääntyneillä helposti luunmurtumia tai pään vammoja. Tiedotteessa mainitaan liukuesteiden pienentävän huomattavasti onnettomuusriskiä liukkaana vuodenaikana. Ne mahdollistavat myös ikääntyneiden toimintakyvyn ylläpitämisen ja liikkumisen.

– Nyt on korkea aika laittaa liukuesteet kenkiin, senioripalveluiden palveluvastaava Monica Sund toteaa tiedotteessa.