Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Seitsemän vinkkiä | Ole hyvä, tässä lähiviikkojen menotärpit

1. Kaj-Erik Gustafssonin 80-vuotisjuhlakonsertti.

Lapinjärven kirkossa järjestetään nyt perjantaina 25.11. kello 18 Kaj-Erik Gustafssonin juhlakonsertti. Gustafsson on suomalaisen kirkkomusiikin grand old man. Hän syntyi 24.11.1942 Loviisassa. Kirkkomuusikkona Gustafsson on toiminut Helsingin seurakuntayhtymässä. Hän on konsertoinut urkurina ja kuoronjohtajana monessa maassa. Säveltämisen pääpaino on ollut urku- ja vokaalimusiikissa. Gustafssonin kynästä on syntynyt huomattava määrä kirkkomusiikkiteoksia.

2. Joulukonsertti Pernajan kirkossa.

Pernajan kirkossa kuullaan ensi viikon torstaina – 1.12. – tunnettujen suomenkielisten joululaulujen lisäksi vanhaa ja uutta joulunajan musiikkia muun muassa englanniksi, ruotsiksi ja ranskaksi. Kuoroa johtaa Christiaan Boele Hollannista. Kirkon osoite on Pernajantie 330. Konsertti alkaa kello 18 ja kestää noin tunnin.

3. Tangokuningas Amadeus Lundberg.

Monen tuntema Kai ”Kaitsu” Niemelä järjestää Valon joulu -konsertin 3.12. Loviisan kirkossa. Konsertissa lauletaan kauneimpia joululauluja. Joulukonsertin tuloilla tuetaan muun muassa nuorisolle suunnattua päihdetyötä. Lundberg ei ole aiemmin esiintynyt Loviisassa. Hyväntekeväisyystilaisuus on järjestyksessään kuudes, missä Niemelä on ollut puuhamiehenä.

4. Joulumusiikkia jazzmausteilla.

Jazzlaulaja Mariah Hortans ja kitaristi Mathias Sandberg konsertoivat Lapinjärven kirkossa lauantaina 3.12. kello 18–19. Christmas Jazz -kiertueella kuullaan Sibeliuksen, Händelin ja Schubertin teoksia mutta myös perinteisiä pohjoismaisia lauluja ja modernimpaa joulumusiikkia – englanniksi, suomeksi ja ruotsiksi.

5. Swingin’ the Opera and Ballet.

Loviisa Big Band ja jazzmuusikko Antti Sarpilan konsertoivat Loviisan kirkossa maanantaina 5.12 kello 19. Amatööriorkesteria johtaa Tom Bildo. Sarpila on yksi harvoja kansainvälisesti tunnettuja suomalaisia jazzmuusikoita.

6. Itsenäisyyspäivää juhlitaan Loviisan Seurahuoneella.

Loviisan kaupungin perinteinen itsenäisyyspäivän juhla pidetään tänä vuonna Seurahuoneella 6.12. kello 14–15.30. Ohjelmassa on musiikkia, juhlapuhe sekä kahvitarjoilu. Tilaisuus on kaikille avoin.

7. Parisuhdekomedia Kino Marilynissa.

Maarit Peltomaan ja Juha Veijosen parisuhdekomedia Pientä Laittoa tulee Loviisaan perjantaina 9.12. Komedian Masa ja Lissu ovat olleet naimisissa 25 vuotta. Vieläkö on toivoa vai onko kaikki jo menetetty?

Osa tilaisuuksista ovat maksullisia, osa ilmaisia (mutta käsiohjelma voi maksaa).