Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Herkkuhetki | Toimitus testasi – mitä sisältää oikeasti hyvä joulukalenteri?

Klassinen suklaa jakoi mielipiteitä. Halpojen kalentereiden hinta-laatusuhde yllätti.

Muumi 75g, 2,39 e

Arvosana: 3,6

”Suklaa oli perus maistuvaa maitosuklaata, vaikka odotuksena oli kuivaa ja onnetonta. Kalenteri on yllättävän hyvä hintaansa nähden, hinta-laatusuhde on kohdallaan.”

Joulukalenterin luukuista löytyvät suklaat ovat kaikki neliönmuotoisia erilaisilla kuvilla varustettuja, muun muassa kuusi, tähti ja orava.

Only 75g, 1,25 e

Arvosana: 3,1

”Suklaa ei ole niin hyvää kuin Muumi-kalenterissa, eikä hintaeroakaan ole paljoa. Ulkonäöltään tässä on enemmän jouluista tunnelmaa.”

Samalla tavalla kuin Muumin, on tämänkin kalenterin suklaat neliönmuotoisia useilla kuvilla. Kalenteri on Reilun Kaupan tuote.

Lindt Teddy 170g, 9,95 e

Arvosana: 4,2

”Tämä on tosi juhlallinen ja loistokas. Sisällöstä tulee jouluinen fiilis suklaiden ollessa kultaisissa käärepapereissa. Hinta on asiallinen.”

Kalenterin luukkujen takaa paljastuu hienoissa käärepapereissa olevia erilaisia suklaita, esimerkiksi palloja sekä nalleja.

After Eight 199g, 11,95 e

Arvosana: 4,5

”Visuaalisesti hieno kalenteri vihreine joulupukkeineen. Suklaa on varttuneeseen makuun, selkeästi sukupolvien välinen kuilu. Nostalginen.”

Brittiteemaisen kalenterin suklaat ovat hillityissä tummanvihreän värisissä kääreissä. Selkäpuolelta saat taiteltua kalenterin pystyasentoon.

Fazer patukat joulukalenteri 665g, 19,95 e

Arvosana: 3,7

”Ulkonäöstä ei tule mieleen joulu. Kalenterissa ei ole yllätyksellisyyttä eikä se vakuuttanut. Tutut patukat ovat lähinnä lykätty tyrkylle joulun alla. Kalenterissa on paljon tavaraa, mutta kalliilta olisi ehkä odottanut vähän enemmän.”

Kalenteri pitää sisällään useita eri patukoita. Fazer korostaa tuotteen olevan vastuullisen kaakaon tuote.

Toimituksen raati arvosteli satunnaisesti valittuja suklaajoulukalentereita (asteikko 1-5). Kalenterit on ostettu Tokmannista, S-Marketista sekä K-Supermarketista.