Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sylvester Stallone, 76, ei ole enää Rambo – kuka esittää ikonista taistelijaa jatkossa?

1980-luvun nuorison yksi suosikeista, Sylvester Stallonen esittämä viidakkotaistelija John Rambo kokee jatkossa melkoisen muodonmuutoksen. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että Stallone ei esitä enää Ramboa.

Taustalla on keskustelu, jossa Stallone ja tuotantoyhtiö olivat eri mieltä tulevan tuotannon sisällöstä. Stallone olisi halunnut keskittyä Rambon nuoruuteen, tuotantoyhtiö oli asiasta eri mieltä.

– Siitä haluttiinkin nykyaikaan sijoittuva tarina, jonka myötä ojennan soihdun eteenpäin. Se alkaa olla aika lähellä toteutumista, Stallone kertoo Hollywood Reportille.

Tuotantoyhtiöllä ei ole vielä tiedossa, kuka astuu Rambon rooliin Stallonen jälkeen.

Ramboa on tehty viisi elokuvaa ja elokuvasarja on lähtökohtaisesti taputeltu. Hahmon pohjalta on kuitenkin kehitteillä sarja suoratoistopalveluihin, johon 76-vuotias Stallone ei ole enää tulossa Ramboksi.

– Yksi elokuva josta olen todella ylpeä, on neljäs Rambo. Se liittyy Burman tilanteeseen, siinä maassa on käyty sotaa 67 vuotta. Se on toki myös erittäin raaka elokuva, jossa lähtökohta on se, että yhtäkkiä naapurisi voi tappaa sinut. Se on niin raaka elokuva, että mietin että halutaanko sitä koskaan elokuvateattereihin, Stallone kommentoi Hollywood Reporterille.