Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Osallistu Pursiseura ÖNS:n ja Loviisan Sanomien perinteikkääseen jääveikkaukseen ja voita 150 euron lahjakortti!

Lue lisää näköislehdestä: Hötkyilijä tuskin rikastuu osakkeilla – "Käy helposti niin, että ostetaan kalliilla ja myydään halvalla"

Näköislehdessä tänään 16 sivua lisää luettavaa tilaajille. Tässä poimintoja:

Raha: Terho Puustinen kirjoitti kirjan sijoittamisen psykologiasta. Sijoittamisessa kannattaa odottaa ja tuumata juuri silloin, kun tekisi mieli tehdä kiireesti jotain.

– Muuten käy helposti niin, että ostetaan kalliilla ja myydään halvalla, hän sanoo.

Ilmiö: Sukupuoli- ja seksuaalisuuskysymykset ovat lasten ja nuorten pohdinnoissa yleisiä ja avoimemmin esillä kuin koskaan ennen. Jo alakouluikäiset pohtivat sukupuoli-identiteettiään.

Elia, 17, ei halua, että hänen vanhempiensa hänelle antamaa tytön nimeä enää edes mainitaan. Se on kuollut, deadname.

Hyvinvointi: Testosteronivalmisteiden myynti on liki kolminkertaistunut runsaassa kymmenessä vuodessa. Moni mies on huolestunut testosteronitasostaan.

Kulttuuri: Arttu Tuomiselle murha on keino tuoda kirjan hahmot yhteen.

– Nuoret pyörivät netissä alustoilla, joista vanhemmilla ei ole minkäänlaista käryä, kirjailija sanoo uutuusdekkarinsa Häväistyt lähtökohdista.

Näköislehdestä löydät poiminnat syksyn koukuttavimpiin dekkariuutuuksiin.

Ajassa: Lähes ikoninen rauhanaktiivi Vappu Taipale näkee, että tässä tilanteessa Ukrainalla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin puolustautua asein Venäjää vastaan. Taipaleen mielestä asiat eivät kuitenkaan ole mustavalkoisia.

Historia: Uusi kirja kertoo, millaisia murhayrityksiä aikalaiset juonivat marsalkan päänmenoksi. Omatkin halusivat tappaa Mannerheimin.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Loviisan Sanomien tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Jos et vielä ole tilaaja, voit kokeilla Loviisan Sanomien verkkopalveluja kuukauden ajan maksutta. Kokeile kuukausi!