Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Yhä nuoremmat käyttävät sähkötupakkaa – laiton myynti rehottaa netissä ja somea käytetään tupakan markkinointiin alaikäisille

Näköislehdessä tänään 16 sivua lisää luettavaa tilaajille. Tässä poimintoja:

Ajassa: Kouluissa ollaan huolissaan nuorten lisääntyneestä sähkötupakoinnista. Alaikäisten on helppo hankkia tupakkaa netin kautta, ja valmistajat tekevät tuotteet nuoria houkutteleviksi.

Sähkötupakan markkinointi on kielletty, mutta sosiaalisessa mediassa nuorille suunnattu mainonta on villiä.

Lemmikit: Maatiaiskissa Esko odottaa joka päivä innolla, että Reetta Kuittinen vie sen ulkoilemaan. Kouluttajan vinkeillä totutat aremmankin sisäkissan valjaisiin ja hihnaan.

Luonto: Metsäneläinten ongelmanratkaisukyky ja oppimistaito kiehtovat tutkijoita. Miten älykkäitä luonnoneläimet oikeastaan ovat? Asiantuntijat kertovat havaintonsa hirvestä, karhusta, metsäjäniksestä ja tiaisista.

Matka: Venäjän osittainen liikekannallepano ruuhkautti Georgian ja Venäjän rajan. Matkailijalle Georgia tarjoaa sykähdyttäviä maisemia ja tietenkin hatsapuria.

Henkilö: Erik Cruz on työskennellyt Korkeasaaressa eläintenhoitajana kohta neljä vuotta. Selkärangattomat ja hyönteiset kiinnostivat häntä jo pikkupoikana.

Korkeasaaren trooppisessa talossa on tunnettava yli sadan eläinlajin tavat ja tarpeet.

Lemmikit: Vuoden vaihtuessa koiran omistajien on huolehdittava siitä, että koira on mikrosirutettu ja rekisteröity koirarekisteriin. Mikrosirutus on pakollinen ja koskee niin rotukoiria kuin sekarotuisiakin.

Työelämä: Oikeustieteen maisteri, varatuomari Tuomo Laukkanen on nähnyt lähes 20 vuoden aikana suomalaisen oikeusjärjestelmän eri kanteilta. Poliisina aloittanut Laukkanen on työskennellyt myös syyttäjänä, ja pian hän saa asianajajan paperit. Nykyinen työpaikka on asianajotoimistossa. Sieltä hän voisi jäädä eläkkeellekin.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Loviisan Sanomien tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Jos et vielä ole tilaaja, voit kokeilla Loviisan Sanomien verkkopalveluja kuukauden ajan maksutta. Kokeile kuukausi!