Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Verkostoitumista lapinjärveläisille yrityksille Lyckan-hankkeen puitteissa – tilaisuuksiin yhdistetty myös kunnanjohtajan aamukahvit

Lyckan-hanke kutsuu Lapinjärven yritykset verkostoitumaan ja kehittämään liiketoimintaansa asiantuntijoiden johdolla. Tarkoitus on tavata kuukausittain paikallisten yritysten tiloissa. Tilaisuuksissa käsitellään ennalta valittuja teemoja.

– Luvassa on ainakin tulevaisuusajattelun, yritystaiteilija-konseptin, matkailun ja biokiertotalouden teemoja. Kuuntelemme alussa myös yrittäjien omia toiveita, kertoo projektipäällikkö Tanja Pöyhönen.

Tapaamisiin kuuluvissa työpajoissa haetaan käytännön välineitä yrittäjien työkalupakkiin.

– Ajattelutapoja avartamalla voidaan löytää uusia keinoja edistää omaa liiketoimintaa, Pöyhönen kuvailee.

Tilaisuuksiin on yhdistetty kunnanjohtajan aamukahvit, jolloin kunnan ajankohtaisten kuulumisten ohella yrittäjillä on mahdollisuus kertoa kunnan toimintaan liittyviä tarpeitaan. Tilaisuuksissa yritykset pääsevät esiin myös yritysesittelyjen kautta.

Mukaan voi tulla koska vain. Kokoontumisten on tarkoitus jatkua myös hankkeen päätyttyä (31.8.2023 jälkeen).

– Tämä on hieno mahdollisuus niin yrittäjille, yhdistyksille kuin muillekin asiasta kiinnostuneille verkostoitua ja saada kannustusta oman toiminnan kehittämiseen, Pöyhönen innostaa.

– Toivomme, että verkosto jää pysyväksi osaksi Lapinjärven yrittäjien ja yhteisöjen toimintaa.

Ensimmäinen tapaaminen on 3. marraskuuta kello 9.15 alkaen Kammarissa (Lapinjärventie 25). Kunnanjohtajan kahvien ja verkoston esittelyn jälkeen järjestetään valtakunnallinen Finnsight-studio, jossa hyödynnetään tulevaisuuskolmiota tulevaisuusajattelussa.

Seuraavassa tilaisuudessa 12. joulukuuta esitellään yritystaiteilija-konsepti ja sen pilotointi apteekissa. Tapahtumiin voi ilmoittautua hankkeen verkkosivuilla Tapahtumat-osiosta.

Lyckan – Maaseudun innovaatio- ja inspiraatiotoiminnan tulevaisuushub -hanketta toteutetaan Lapinjärven kunnan, Laurea-ammattikorkeakoulun, Hämeen ammattikorkeakoulun, LAB-ammattikorkeakoulun sekä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun yhteistyönä. Uudenmaan liitto rahoittaa hanketta Euroopan aluekehitysrahastosta.