Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Loviisan potilastietojärjestelmää päivitetään – mahdollisia viivästyksiä palvelussa

Loviisan terveyskeskuksessa tehdään parhaillaan potilastietojärjestelmän päivitystä. Päivitys on alkanut tänään keskiviikkona 26. lokakuuta.

Päivitys tulee mahdollisesti aiheuttamaan palvelun hidastumista muun muassa vastaanoton ja kiirevastaanoton toiminnassa sekä reseptien uusimisessa ainakin loppuviikon ajan. Loviisan kaupunki pahoittelee asiasta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja pyytää ymmärrystä kuntalaisilta.

– Jos alkuviikosta uusintaan jättämääsi reseptiä ei ole uusittu perjantaihin mennessä, Loviisan kaupungin perusturvakeskus suosittelee ottamaan yhteyttä terveysasemaan. Mikäli sinulle on määrätty omahoitaja, tulisi yhteydenotto kohdistaa hänelle, kaupungin keskiviikkona julkaisemassa tiedotteessa todetaan.

Ensisijaisesti tulee ottaa yhteyttä terveyskeskukseen Klinik-asiointipalvelun kautta.

Jos sähköinen asiointi ei onnistu, voi myös soittaa puhelinnumeroon 019 505 1300. Puhelinpalvelu on auki arkisin kello 8–15. Vastaanotto toimii ainoastaan ajanvarauksella, joten aina on soitettava etukäteen.