Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Amanda Timonen kyllästyi energian puutteeseen ja pisti elämäntapansa uusiksi – "Tämä ei ole mikään pikadieetti"

Hyvinvointi: Kuluvan vuoden maaliskuussa Amanda Timonen, 29, sai tarpeekseen jatkuvasta väsymyksestä. Oma peilikuvakin tuntui vieraalta. Oli aika panna elämäntavat remonttiin ja aloittaa muutosvalmennus.

Nyt paino on pudonnut merkittävästi, itsetunto kohonnut ja unen laatu parantunut.

– Tämä ei ole mikään pikadieetti vaan kokonaisvaltainen elämäntapamuutos, hän sanoo.

Hyvinvointi: Unen ammattilainen Henri Tuomilehto on tehnyt parempia nukkujia niin NHL-pelaajista kuin tavallisista kansalaisistakin. Siihen ei hänen mukaansa vaadita suuria oivalluksia – enemmänkin tahtoa ja säntillisyyttä.

Lemmikit: Koirien ylipaino yleistyy rodusta riippumatta. Labradorinnoutajilla on jo geeneissä taipumusta lihomiseen. Hanna Houtsosen ja Jussi Juvosen labbikset Hilma ja Mimmi ovat solakassa kunnossa.

Asuminen: Ahlforsit rakensivat eri tyylisuuntauksia yhdistelevän, unelmiensa tiilitalon. Rakennusprojekti nähdään lokakuussa myös televisiossa.

Asuminen: Tuulikki ja Juhani Hynynen lunastivat Tuulikin vanhempien vanhan kotitalon perikunnalta ja remontoivat sen. Asukkaaksi piti tulla oma tytär, mutta toisin kävi. Hynyset eivät halunneet myydä taloaan, joten he ryhtyivät vuokraamaan sitä.

Autot: Yhä useampi pakettiauto saa uuden elämänä retkeilyautona. Aihetta käsittelevässä suomalaisessa Facebook-ryhmässä on yli 17 000 jäsentä.

Kulttuuri: Luonto oli Tapio Wirkkalalle loppumaton inspiraation lähde, joka innosti kokeilemaan erilaisia materiaaleja. Taiteilijan tuotantoa on nähtävillä Tapio Wirkkala – Muoto -näyttelyssä Emma Espoon modernin taiteen museossa.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Loviisan Sanomien tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Jos et vielä ole tilaaja, voit kokeilla Loviisan Sanomien verkkopalveluja kuukauden ajan maksutta. Kokeile kuukausi!