Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Oletko menossa Huuhkajien peliin? – tällä kikalla voit ohittaa Stadionin kaljajonon luvallisesti: "En halua missata yhtään peliminuuttia"

Monen jalkapallofanin viikonloppu käynnistyy tänään Olympiastadionilla pelattavalla Suomi-Romania-ottelulla.

Puoliajalla juotu olut voi kuulua otteluperinteisiin siinä missä kisamakkarakin. Suurissa tapahtumissa jonot vaan tuppaavat venymään piinaavan pitkiksi.

Tämän illan ottelussa olutjonon voi kuitenkin ohittaa. Ja vieläpä täysin luvallisesti.

Wolt avaa sovellukseensa illan Huuhkajat-pelin ajaksi Wolt x Olympiastadion -nimisen ravintolan, josta Suomi-Romania-pelin katsojat voivat noutaa alkoholijuomia ja pientä naposteltavaa.

Tilaus tehdään ja maksetaan Woltin sovelluksessa, jonka jälkeen urheilufani voi suunnata noutopisteelle ja napata juomat matkaansa.

Noutopiste aukeaa puolitoista tuntia ennen pelin alkua. Pisteestä voi tilata luomuolutta, lonkeroa ja pähkinä-hedelmäsekoituspusseja. Juomia voi tilata kerralla isommallekin porukalle, sillä olutta ja lonkeroa on saatavilla myös 6-packin vetoisissa kantokahva-seteissä.

–  Vannoutuneena penkkiurheilijana en itsekään halua missata yhtään peliminuuttia baarijonossa seisoskellen, Woltin Suomen maajohtaja Joel Järvinen sanoo tiedotteessa.

Tuotteet noudetaan anniskelualueelta, jossa myyjä tarkastaa noutajan iän. Tuotteet luovutetaan tilausnumeroa vastaan. Ravintola toteutetetaan Olympiastadionin tarjoiluista vastaavan Compass Groupin kanssa.

Kansojen liigan ottelu alkaa kello 21.45.