Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Katri, 52, teki entisestä ambulanssista opiskelija-asunnon

Oma raha: Vaurastuneille suomalaisille on tarjolla erityisiä pankkipalveluja. Ne ovat yleistyneet 2000-luvulla.

Asuminen: Yhä useamman asunnon myynti-ilmoituksessa on ammattilaisen ottamat kuvat. Joskus myös kuvissa näkyvä sisustus on ammattilaisen kuvia varten paikalle tuoma.

Hyvinvointi: Eräoppaaksi opiskeleva Katri Tynkkynen, 52, nukkuu entisessä ambulanssissa niin hyvin, että siitä tuli hänelle opiskelija-asunto. Nyt hän haluaa muuttaa retkeilyautoineen Lappiin.

Hyvinvointi: Anne Romppanen haluaa vaalia täysillä elämän roihua ja toivoo, että hänet kohdataan kuin kuka tahansa muukin. Kuusikymppinen Romppanen sai ensimmäiset alzheimerin taudin oireet jo viisikymppisenä.

– En halua surkuttelua enkä vähä-älyisen kohtelua. Toivon, että minut nähtäisiin ihan kokonaisena ja sellaisena kuin siinä hetkessä olen, hän sanoo.

Kulttuuri: Lost Society -yhtyeen nokkamies Samy Elbanna keikkailee tänä syksynä ahkerasti Keski-Euroopassa. Hän kokee musiikin pelastaneen hänet. Viime vuonna Elbannalla meni huonosti ja hän epäili jopa Suffocating-balladin jäävän viimeiseksi kappaleekseen.

Matka: Lapin-kävijät suosittelevat tutustumaan ruskamatkalla vähemmän tunnettuihin kohteisiin. Väriloistoa riittää soillakin, ja Utsjoen suunta ja Tornionjokilaakso ovat hyviä pyöräilykohteita.

Ajassa: Suomalaisten hampaat ovat yhä huonommassa kunnossa ja julkinen terveydenhoito on kriisissä. Espoon Kilossa valmistetaan tuotetta, josta voi yrittäjien mukaan olla apua molempiin.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Loviisan Sanomien tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Jos et vielä ole tilaaja, voit kokeilla Loviisan Sanomien verkkopalveluja kuukauden ajan hintaan 1 euroa / kuukausi.