Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Osallistu Pursiseura ÖNS:n ja Loviisan Sanomien perinteikkääseen jääveikkaukseen ja voita 150 euron lahjakortti!

Lue lisää näköislehdestä: Vanhemmuus on Jani Toivolalle peili myös omaan menneisyyteen – "Yhtäkkiä oli mietittävä, miltä tuntuu olla vastuussa toisen ihmisen hengestä"

Hyvinvointi: Näyttelijä, kirjailija Jani Toivola alkoi kirjoittaa elämästään tyttärensä kanssa, kun korona-aika sulki kahden hengen perheen neljän seinän sisälle.

– Lapsen syntymä mullisti elämän, mutta olin varautunut vähemmän henkiseen puoleen. Yhtäkkiä oli mietittävä, miltä tuntuu olla vastuussa toisen ihmisen hengestä, kasvusta ja elämästä, Toivola sanoo.

Ajassa: Pudonneen sota-ajan Pyry-lentokoneen ja hukkuneen lentäjän löytänyt Kari Ylönen päätyi puolessa tunnissa suoraan netti-tv-lähetykseen. Vaikka löytö oli surullinen, hän on iloinen kadonneen henkilön omaisten puolesta.

Tiede: Yli puolet ilmastoon liittyvistä muuttujista voidaan mitata vain avaruudesta. Avaruustekniikan tuottamalla datalla onkin suuri merkitys ilmastonmuutoksen hillitsemisessä.

Oma raha: Milloin koko talon vedet tulee kääntää pois, ja voiko astianpesukoneen jättää lenkin ajaksi päälle? Oman kotivakuutuksen ohjeet ja ehdot on syytä päntätä huolella.

Matka: Suomi-Amerikka-yhdistysten liiton (SAM) toiminnanjohtaja Lena Grenat tuntee Yhdysvallat keskimääräistä paremmin. Hän on asunut maassa 20 vuotta, ja hänellä on kaksoiskansalaisuus.

Nykyisin Grenat asuu Suomessa. Hän kertoo, miksi Yhdysvaltoihin kannattaa matkustaa.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Loviisan Sanomien tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Jos et vielä ole tilaaja, voit kokeilla Loviisan Sanomien verkkopalveluja kuukauden ajan hintaan 1 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!