Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Silmäleikkaus jännitti mutta helpotti elämää – "Elämänlaatuni kohosi hirveästi, elämä laajeni"

Hyvinvointi: Leena Björke jännitti silmäleikkausta ensin, mutta toimenpide paransi elämänlaatua. Taittovirhekirurgiaa tehdään pääosin kahdella menetelmällä: laserilla ja linssileikkauksella.

– Elämänlaatuni kohosi hirveästi. Elämä laajeni, ja minulla on myös erilainen turvallisuuden tunne nyt kun näen kunnolla, Björke ylistää.

Energia: Hyvää ja halpaa uutta sähkösopimusta ei ole nyt tarjolla kenellekään. Erityisesti määräaikaisiin sopimuksiin on hinnoiteltu markkinan riskiä.

Muuttaminen: Muuttoauton vuokralle tulee hintaa – etenkin jos muuttomatka on pitkä. Nettilaskurit auttavat vaihtoehtojen selvittämisessä.

Kulttuuri: Tuntemattoman sotilaan dramatisoinut Jussi Moila kirjoitti romaanin, jossa dramaturgi murtuu Väinö Linnan klassikon painon alla.

Näköislehdestä löydät kirjailijan haastattelun sekä kiinnostavat poiminnat syksyn uutuuskirjoihin.

Oma raha: Perheillä on monia käytäntöjä sen suhteen, saavatko lapset viikkorahaa tai palkitaanko heitä esimerkiksi hyvistä koenumeroista tai kotitöistä.

Matka: Myrskylä tunnetaan kenties juoksijalegenda Lasse Virénistä, mutta tiesitkö, että siellä on myös Suomen ainoa puukenkätehdas? Kävimme katsomassa, mitä satunnainen matkailija voi löytää Myrskylästä.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Loviisan Sanomien tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Jos et vielä ole tilaaja, voit kokeilla Loviisan Sanomien verkkopalveluja kuukauden ajan hintaan 1 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!