Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hälytys | Henkilöauto syöksyi rajusti omakotitalon pihalle ja murjoi lasten trampoliinin sekä pylväitä Loviisan Kirkkokadulla

Mercedes-Benz -merkkinen henkilöauto syöksyi rajusti omakotitalon aidan läpi pihalle ja murjoi pahoin lasten trampoliinia Loviisan Kirkkokadulla varhain lauantaiyönä.

Auto kaatoi myös suojatie -liikennemerkin sekä omakotitalon aitaa.

Ulosajon tarkaa ajankohtaan ei vielä ole tiedossa, mutta silminnäkijä kertoi ajaneensa kello 02.40 tapahtumapaikan ohi, ja nähneensä Itä-Uudenmaan poliisin yksikön IU710 olevan paikalla, ja poliisin tutkivan taskulampulla aluetta.

Ulosajo tapahtui vain alle 100 metrin päässä Loviisan pelastusasemalta, jonka yksikkö kutsuttiin pelastuslaitoksen tietojen mukaan kello 03.10 onnettomuuspaikalle poliisin virka-aputehtävään siirtämään auto pois pihalta. Pelastuslaitos merkitsi auton Pääsy kielletty -nauhoilla.

Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen mukaan tapauksen tutkinta ja tiedotusvastuu on siirretty Itä-Uudenmaan poliisille. Loviisan Sanomat ei ole vielä tavoittanut poliisia lisätietojen saamiseksi.

Ulosajossa mahdollisesti loukkaantuneista ei toistaiseksi ole saatu tietoja, mutta jäljistä päätellen kuljettajan vieressä istunut on saattanut iskeä päänsä tuulilasiin. Myös autoon tuli mittavia vahinkoja.

Ulosajon kellonaikaa täsmennetty silminnäkijähavaintojen perusteella.