Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Teosto listasi: Tässä ovat soitetuimmat biisit vuonna 2021

The Weekndin esittämä Save your tears oli Teoston listauksen mukaan vuoden 2021 soitetuin kappale radiosta, televisiosta ja elävän musiikin esityksistä saamiensa esitysraporttien perusteella. Se keräsi 9995 soittokertaa.

Ed Sheeranin esittämä Bad Habits (8244 soittokertaa) oli listalla toisena ja kolmantena Lauri Tähkän Aavikko.

Euromääräisesti eniten esityskorvauksia keränneet teokset vuonna 2021 olivat Ellinooran Dinosauruksii, Haloo Helsingin Piilotan mun kyyneleet ja Blind Channelin Dark side.

Teoston listalla ei ole mukana suoratoistopalveluiden soitetuimpia kappaleita.

Ylen radiokanavien soitetuin kappale oli Blind Channelin Dark Side. Kaupallisissa radioissa eniten soi The Weekndin Save your tears.

Ulkomailta eniten esityskorvauksia sai edelleen Jean Sibeliuksen katalogi. Eniten esityskorvauksia vuonna 2021 keräsivät Viulukonsertto op. 47 d-molli sekä Sinfonia 2 op. 43. Kolmantena listalla on The Rasmuksen kestohitti In the Shadows.

Soitetuimpien TOP 10 -tilastoissa ei ole huomioitu mainos- ja tunnusmusiikkikäyttöä. Tunnetuista kappaleista erityisen runsaasti tv-kanavamainonnassa on viime vuonna soinut Maija Vilkkumaan yhdessä Kaisa Korhosen kanssa kirjoittama Viimeinen elämä ja tunnusmusiikeissa Kolmas nainen -yhtyeen Hyvää ja kaunista.