Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Younghearted herkistelee Plagenin kesäillassa – Picnic on the Beach palaa pienen tauon jälkeen, mukana myös loviisalainen Severi

Picnic on the Beach -kesätapahtuma järjestetään muutaman vuoden tauon jälkeen Plagenin uimarannalla 30.6. kello 16–19.

Ohjelmassa on rentoa piknikmeininkiä ja erilaisiin ranta- ja kesäaktiviteetteihin tutustumista. Tapahtuma huipentuu maksuttomaan konserttiin, jossa esiintyy kello 18 alkaen UMK 2022 -kilpailusta tuttu Younghearted ja sitä ennen loviisalainen Severi kello 17–17.30.

Severi menestyi keväällä Velmu ry:n (Vantaan elävän musiikin yhdistys) BiisiVelmu 2022 -lauluntekokilpailussa, kun hänen säveltämänsä ja sanoittamansa kappale For You voitti koko kilpailun.

Severille musiikin tekeminen ja esittäminen ovat olennainen kommunikaation muoto, jolla hän haluaa tulla kuulluksi ja ymmärretyksi. Merkityksellisin tapa tavoitella sitä on muodostaa soinnuista, melodioista, sovituksista ja sanoista kokonaisuus, jonka arvo on loputtomasti enemmän kuin osiensa summa.

Herkistä, akustiseen soundiin nojaavista kappaleistaan ja hurmoksellisista livekeikoistaan tunnetun Youngheartedin muodostavat laulaja Reeta Huotarinen sekä kitaristit Atte Ranta ja Emil Korkiakoski.

Lukiossa tavannut kolmikko perusti Youngheartedin vuonna 2015. Vuotta myöhemmin ilmestyi yhtyeen platinarajan ylittänyt debyyttialbumi Nuorisydän. Levyltä muistetaan muun muassa triplaplatinarajan eli yli 12 miljoonan toiston rajan rikkonut hitti Hetkeksi.

Bändi julkaisi kesäkuussa 2019 odotetun toisen albuminsa Vapaa, jota seurasi Emma-ehdokkuus Vuoden yhtye -kategoriassa vuonna 2020. Albumilla kuullaan muun muassa kultaa striimannut Vaikeeta, Hullaannun sekä Sun syliin.

Välissä oli pieni keikkatauko, mutta yhtye palasi UMK-kilpailussa yhteen ja esiintyy nyt 30.6. loviisalaisille maksuttomassa koko perheen ulkoilmatapahtumassa.

Tapahtuman alkaessa on mahdollisuus kokeilla padelia maksutta. 15 minuutin vuoroja voi varata heti 16 alkaen padelkentän vieressä. Koko tapahtuman ajan osallistujilla on mahdollisuus kokeilla myös ainakin melontaa, sup-lautailua, rantashakkia ja rantalentistä.

Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliitto esittäytyy ja järjestää pelastusnäytöksiä. Alueella vierailevasta kirjastoautosta voi käydä lainaamassa kesälukemista.

Loviisan nuorisovaltuusto esittäytyy omalla teltallaan. Nuorisovaltuustosta tulevat myös tapahtuman juontajat Sofia Pirhonen ja Samuel Kauppi.

Plagenin kioskin herkkujen lisäksi paikalla voi ostaa ainakin metrilakua ja ukrainalaisia herkkuja. Suolaisen nälkään helpotusta saa myös Varmasta Nakista.