Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Neljännen koronarokotuksen kohderyhmä laajenee Loviisassa ja Lapinjärvellä – ajanvarauksetonta rokotusta luvassa tiistaina

Loviisan kaupunki tarjoaa nyt THL:n suosituksen mukaisesti neljännen koronarokoteannoksen myös 70–79 -vuotiaille, jotka kuuluvat lääketieteellisiin riskiryhmiin 1 ja 2. Vakavan koronavirustaudin riskiryhmät voi tarkastaa THL:n verkkosivuilta.

Aika rokotukseen varataan ensisijaisesti Koronarokotusaika.fi-sivun kautta tai toissijaisesti soittamalla ajanvarausnumeroon 0444 555 360 kello 8.00–16.00. Ajan rokotukseen voi varata myös Klinik 24 h -palvelun kautta.

Neljännen annoksen voi saada, jos kolmannesta annoksesta on kulunut kolme kuukautta.

Loviisan linja-autoasemalla järjestetään koronarokotus ilman ajanvarausta tiistaina 14.6. kello 8.30–15.30. Rokotus on tarkoitettu kaikille yli 5-vuotiaille rokotusvuorossa oleville Loviisan ja Lapinjärven asukkaille. Lisäohjeita ja tietoa siitä, ketkä ovat rokotusvuorossa tällä hetkellä voi katsoa Loviisan kaupungin sivuilta.

Ajanvarauksettomaan rokotukseen on otettava mukaan Kela-kortti tai henkilöllisyystodistus. Tulijoiden on varauduttava jonottamaan ulkona. Rokotuksia annetaan saapumisjärjestyksessä. Käytössä on jonotusnumerot.

Tilaisuus päättyy, kun kaikki rokotteet on annettu, kuitenkin viimeistään kello 15.30. Vastaanotolle saapuvia pyydetään huolehtimaan turvaväleistä ja mahdollisuuksien mukaan odottamaan omaa vuoroaan ulkona, jos vastaanotolle muodostuu jonoa ja sisätilat ruuhkautuvat.

Toiveena on myös, että odotustiloihin tulevat vain rokotukseen tulijat ja enintään yksi saattaja esimerkiksi lapsen mukana.