Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Aktiasäätiö Porvoo jakaa yli 600 000 euroa avustuksia – Lovisa Tor Loviisan seudun suurin potin saaja

Aktiasäätiö Porvoo sr jakaa kevään avustukset liikunnalle, kulttuurille, nuorisotyölle, sosiaali- ja terveystoimelle, ikäihmisille suunnattuun toimintaan sekä muille yleishyödyllisille yhdistyksille. Avustusten saajat toimivat säätiön alueella, johon Loviisan lisäksi kuuluvat Askola, Lapinjärvi, Pornainen ja Porvoo. Yhteensä nyt jaetaan 616 000 euroa.

Loviisassa suurimman avustuksen saa Lovisa Tor, 3 500 euroa. Jutussa listattujen loviisalaissaajien lisäksi avustuksien saajissa on Itä-Uudenmaan ja Uudenmaan seudulla usean kunnan alueella toimivia yhdistyksiä.

Myönnettyjen järjestö- ja yhteisöavustusten lisäksi säätiö on myöntänyt alueella toimiville oppilaitoksille stipendirahaa 5 000 euroa, joka jaettiin koulujen päättäjäisten yhteydessä.

Aktiasäätiön hallitus on päättänyt pitää avustusmäärärahan samalla tasolla kuin 2021 eli 800 000 euroa. Seuraava hakuaika on 1.–31. lokakuuta.

Säätiön tarkoituksena on säästäväisyyden edistäminen ja kotiseudun tukeminen.