Sähkölaitteista, metalliromusta ja vaarallisista jätteistä pääsee lauantaina eroon Lapinjärvellä – katso keräysaikataulu

Kymenlaakson Jäte Oy järjestää perinteisen vaarallisten jätteiden kiertävän keräyksen Lapinjärvellä lauantaina 4. kesäkuuta.

Kodin vaarallisten jätteiden lisäksi keräyksessä otetaan vastaan kodin sähkölaitteita ja metalliromua. Mukana keräyskierroksella on myös öljyn imuauto, joten kotitalouksien jäteöljyt voi tuoda keräykseen myös tynnyrissä. Tyhjät tynnyrit jäävät tuojalle.

Keräys on maksuton ja tarkoitettu avuksi niille kotitalouksille, joilla ei ole mahdollisuutta toimittaa jätteitä itse Korsmalmin jäteasemalle.

Normaalin sähköromun lisäksi keräykseen voi tuoda nyt myös Data-SER -laitteet eli muistia sisältävät sähkö- ja elektroniikkalaitteet kuten tietokoneet, matkapuhelimet ja digikamerat. Lisäksi vastaanotetaan myös käyttökelpoiset sähkölaitteet.

Vaaralliset jätteet, metalliromut ja sähkölaitteet tulee toimittaa suoraan keräysautoihin. Pysähdyspaikoille ei saa jättää mitään jätteitä.

Vaarallisen jätteen keräykseen otetaan vastaan muun muassa kotitalouksien jäteöljyt, akut, paristot, maalit, lakat, energiansäästölamput, loisteputket ja lääkkeet.

Jätteitä ei saa sekoittaa keskenään, ja ne on hyvä tuoda keräykseen alkuperäisissä pakkauksissaan.

Metalliromun keräykseen otetaan vastaan kaikenkokoista metalliromua. Sähkölaitteiden keräykseen otetaan vastaan kodinkoneita ja elektroniikkaa.

Keräykseen ei oteta kyllästettyä puuta, ajoneuvojen kumirenkaita eikä asbestia.

Vaarallisten jätteiden keräys

Aikataulu

lauantaina 4. kesäkuuta:

12.00–12.30 Porlammin koulu, Koulupolku

13.00–13.30 Kirkonkylä, ent. linja-autoasema, Lapinjärventie 1

13.45–14.15 Heikinkylä, Heikinkyläntien ja Hopeabackentien risteys

14.30–15.00 Lindkoski, seurantalo, Seuratalontanhua 28

15.15–15.45 Pukaron Paronin piha-alue, Koivistontie 2

Muutokset keräysaikatauluihin mahdollisia epidemiatilanteen niin vaatiessa.

Aikataulut voi tarkistaa täältä.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut