Lue lisää näköislehdestä: Tietokoneella istuminen antaa alleille hyvät olosuhteet kasvaa

Hyvinvointi: Kun ikä karttuu, allit ilmestyvät käsivarsiin entistä herkemmin. Personal trainer Riikka Kallonen antaa vinkit ojentajien treenaamiseen ja muistuttaa, että myös liikkuvuuteen on syytä kiinnittää huomiota.

Luonto: Pakurikäävästä valmistetut tuotteet ovat haluttuja maailmalla. Luonnonpakurinkeruu ei kuulu jokamiehenoikeuksiin. Suomessa pakuria on alettu viljellä vuonna 2014. Ensimmäistä satoa joutuu odottamaan vielä pari vuotta.

Oma raha: Nuukuutta pidetään enimmäkseen myönteisenä ominaisuutena, ilmenee lehden verkkokyselyn tuloksista. Puolet lähes 300 vastaajasta piti sitä hyvänä asiana.

Tea Rèn, 53, sanoo tehneensä nuukuudesta taidetta. Hänellä on kuitenkin pilke silmäkulmassa kertoessaan, mistä kaikesta hän pystyy pihistelemään.

Matka: Kulttuuria on matkoilla vaikea välttää, ellei sitten kulje laput silmillä, sanoo projektiasiantuntija Susanna Kyllönen, joka tekee töitä Museokortin parissa. Moni etsii kulttuuria tietoisesti, osa pääsee siitä osalliseksi puolivahingossa.

Visit Finland Akatemian kulttuurimatkailuvalmentaja Maija Sydänmaanlakka antaa viisi vinkkiä kesän kotimaanreissuja varten.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Loviisan Sanomien tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Jos et vielä ole tilaaja, voit kokeilla Loviisan Sanomien verkkopalveluja kuukauden ajan hintaan 1 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut