Lue lisää näköislehdestä: Velat muutamasta kympistä miljoonaan euroon – "Joutuu löytämään sanoja lohdutukseksi ja tuomaan toivoa asiakkaalle", kertoo ulosottoylitarkastaja Hanna Kaartinen

Oma raha: Ulosotto on monelle valtava häpeä, kertoo ulosottoylitarkastaja Hanna Kaartinen (kuvassa). Hän kohtaa työssään asiakkaiden tuskan, kiukun, surun, helpotuksen ja kiitoksenkin.

– Tässä on tietty sielunhoidollinen elementti. Joutuu löytämään sanoja lohdutukseksi ja tuomaan toivoa asiakkaalle. Sitten on lainkäytön puoli, hän kertoo.

Hyvinvointi: Moni kokee itsekkyyden lisääntyneen muun muassa liikenteessä ja muissa arkisissa tilanteissa. Itsekkyyden määrän mittaaminen on mahdoton tehtävä. Ainakin itsekeskeisyys on lisääntynyt, arvioi itsekkyyteen perehtynyt kirjailija Jukka Koskelainen.

Koeajossa: Mercedeksen uusi EQS-sähköauto on epäilemättä huomisen autoja. Sille luvataan yli 750 kilometrin toimintamatkaa. Harvaa autoa on viime vuosina odotettu markkinoille yhtä kiivaasti kuin tätä.

Matkailu: Käsivarren päässä luonto on karua. Kilpisjärven erämaassa riittää rauhaa. Nousu Saanalle on vaativa.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Loviisan Sanomien tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Jos et vielä ole tilaaja, voit kokeilla Loviisan Sanomien verkkopalveluja kuukauden ajan hintaan 1 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut