Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

The Rasmus nähdään lauantaina Euroviisujen finaalissa: tiesitkö tämän Suomen kilpailukappaleesta? – "Voit aina soittaa minulle, kun olen Kreikassa perheeni kanssa lomalla"

The Rasmus nähdään lauantaina Euroviisujen finaalissa. Yhtye oli mukana torstain semifinaalissa, josta pääsi yhdeksän muun maan ohella jatkoon.

– Finaali oli tietenkin tähtäimessämme koko ajan, mutta koska esitysten taso on niin korkea, ei mitään voi pitää itsestäänselvyytenä. Odotamme suurella innolla finaali-iltaa, kun pääsemme kuulemaan ja näkemään oman biisimme muiden hienojen kappaleiden joukossa. Esityksessä lupaamme pistää kaiken peliin, bändi kommentoi Yleisradion tiedotteessa.

– The Rasmus on kulkenut voimakkaan itsevarmana UMK:n alkuvaiheista lähtien ja on todella hienoa nähdä uusiutunut bändi euroviisufinaalissa, sanoo tuottaja Anssi Autio.

Kilpailukappale Jezebel yhdistyy siinä mielessä esimerkiksi Bon Joviin ja Alice Cooperiin, että sen toinen tekijä on sama kuin edellä mainittujen kasarijyrien hittibiiseissä. Puhutaan siis toisin sanoen tuottaja Desmond Childista, joka on ollut mukana tekemässä muun muassa Bon Jovin Living on a Prayeria sekä Alice Cooperin Poisonia.

Desmond Child kommentoi biisiä siinä vaiheessa, kun oli selvää että The Rasmus on mukana Suomen Uuden Musiikin Kilpailussa.

– Vietimme Laurin (Ylönen, bändin laulaja) kanssa aikaa Kreikassa, katselimme merta ja sitten teimme biisin neljässä tunnissa valmiiksi.

Kommentti sisältää myös lämminhenkiset terveiset Ylöselle.

– Lauri, voit aina soittaa minulle kun olen perheeni kanssa lomalla Kreikassa ainakin jos asia koskee sitä, että nyt pitäisi tehdä hittibiisi yhdessä, Child veistelee.