Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Seitsemän pyrkii Itä-Uudenmaan hyvinvointijohtajaksi – Silvennoinen ja Nurme mukana kisassa

Itä-Uudenmaan hyvinvointialuejohtajan virkaan saatiin seitsemän hakemusta. Hakuaika päättyi tiistaina kello 15.

Viranhakijoiden joukossa tutuimmat nimet ovat Itä-Uudenmaan vt. hyvinvointialuejohtaja Ann-Sofie Silvennoinen ja Wallaton Oy:n toimitusjohtaja, aluevaltuutettu ja aluehallituksen jäsen Pia Nurme.

Muut hakijat ovat Pirkanmaan liiton hankejohtaja Eeva Halme, Sosten pääsihteeri Vertti Kiukas, Euroopan komission senior policy officer Antero Kiviniemi, Turun kaupungin hallintojohtaja Max Lönnqvist ja LTTR Oy:n vastaava työterveyslääkäri Harri Markkula.

Itä-Uudenmaan aluehallituksen puheenjohtaja Mikaela Nylander (r.) on erittäin iloinen, että mukana on useita hyviä hakijoita erilaisilla taustoilla.

– On tärkeää, että paikka herättää kiinnostusta, koska hyvinvointialueen johtajan rooli on niin keskeinen. Toivon, että rekrytointiprosessi etenee sujuvasti sekä hallituksessa että valtuustossa, jotta voimme valita johtajan ennen kesätaukoa. Se olisi tärkeää, jotta suunnittelu pääsee etenemään, Nylander sanoo tiedotteessa.

Aiemmin kerrotun mukaan Nylander ja aluevaltuuston puheenjohtaja Heikki Vestman (kok.) suorittavat hakijoista ensimmäisen karsinnan ja valitsevat kärkiehdokkaat, jotka kutsutaan laajemman päättäjäjoukon haastateltaviksi.

Lue lisää: "Itä-Uudenmaan hyvinvointialuejohtajan palkan tulisi jäädä pienemmäksi kuin Vantaa–Keravan" – Porvoon kaupunginjohtaja ei aio hakea virkaa

Lue lisää: Hyvinnvointihallinnon rakentaminen hidastaa palvelu-uudistuksia – Itä-Uudenmaan vt. johtaja Silvennoisen mukaan sisältötyöhön päästään pian

Lue lisää: ”Ikääntyvien neuvonta ja ohjaus kuntoon” – Porvoolaisen aluevaaliehdokas Pia Nurmeen mukaan palvelusetelin tulisi olla todellinen vaihtoehto