Loviisalainen fysioterapiayritys osaksi isompaa ketjua – nykyiset tilat pysyvät entisellään

Fysio Kymppi Loviisa Oy siirtyi osaksi Fysios-ketjua 6. toukokuuta alkaen. Fysios on vuonna 2015 perustettu valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu yli 100 toimipistettä yli 50 paikkakunnalla, ja se työllistää jo yli 800 alan ammattilaista. Fysios on osa Mehiläistä.

Fysio Kymppi Loviisa on Loviisan vanhin fysioterapiapalveluita tarjoava yritys, joka työllistää kolme terapeuttia. Yrityksen toimipiste Stolpenkadulla pysyy entisellään.

– Yli 20 vuoden aikana kuntoutus- ja fysioterapian järjestämisen ympäristö on muuttunut. Samoin kuin muualla, myös meillä asiat ovat digitalisoituneet ja monilta osin eri paikkoihin tehtävät ilmoitukset ja vaatimukset enenevissä määrin lisääntyneet. Tällaisessa murroksessa koen, että yrityksen toiminnan kehittämisen sekä byrokratian antaminen suuremman organisaation käsiin on hyvä asia. Katsomme tulevaisuuteen hyvin ja luottavaisin mielin, kun terapeutit voivat keskittyä asiakkaisiin ja muut ammattihenkilöt hoitavat taustatyöt, sanoo Fysio Kymppi Loviisan perustaja Sari Rautiainen tiedotteessa.

Yhdistymisen myötä terapeutit pääsevät hyödyntämään Fysios akatemian koulutustarjontaa.

– Pystymme siten tuomaan viimeisintä tietoa myös loviisalaisten fysioterapiaan ja kuntoutukseen, hän jatkaa.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut